متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1404/02/31 - 09:50
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 40
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری نشست اعضای هیأت رئیسه دانشکده طب ایرانی با موضوع بررسی راهبردهای کلان برنامه چهارساله دانشکده

دکتر محمدحسین آیتی، رئیس دانشکده طب ایرانی بر اهمیت تجمیع افکار و ایده ها و هم راستاسازی برنامه ها با اهداف کلان چهارساله دانشکده تأکید کرد.

هیأت رئیسه 30 اردیبهشت 404

به گزارش روابط عمومی دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ نشست اعضای هیأت رئیسه دانشکده طب ایرانی با حضور دکتر محمدحسین آیتی، رئیس دانشکده و با موضوع ارائه و بررسی راهبردهای کلان واحدهای دانشکده در راستای برنامه چهارساله، روز سه شنبه 30 اردیبهشت ماه 1404 در ساختمان احمدیه دانشکده برگزار شد.

در ابتدای این نشست، دکتر آیتی گزارش مختصری از برنامه سفر دوروزه علمی زیارتی جمعی از اعضای هیأت رئیسه، دانشجویان و کارکنان دانشکده طب ایرانی به شهر کاشان بیان کرد و ضمن قدردانی از زحمات مدیریت فرهنگی دانشجویی دانشکده و حمایت های معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران و دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت و تمام کسانی که برای هماهنگی این برنامه زحمت کشیدند، این سفر را بسیار پربار و پرثمر ارزیابی کرد.

رئیس دانشکده طب ایرانی در ادامه از قبول مسئولیت دکتر آزاده زارعی، استادیار طب ایرانی برای تصدی ریاست سلامتکده های دانشکده قدردانی کرد و حضور وی را منشأ اتفاقات مبارکی برای سلامتکده ها دانست و گفت: خانم دکتر زارعی ایده های بسیار خوبی برای ارتقای کمی و کیفی فعالیت های سلامتکده ها دارند و امید می رود جایگاه مرجعیت سلامتکده های دانشکده طب ایرانی در حوزه درمان تحقق پیدا کند.

در ادامه اعضای هیأت رئیسه دانشکده، پیرامون روند فعالیت های در حال انجام دانشکده گفتگو کردند.

راه اندازی واحد توسعه بین الملل آموزش و پژوهش در دانشکده و همچنین بررسی سازوکار تبادل دانشجو با دانشگاه ماهیدول تایلند پیرو تفاهم نامه برقرارشده با این دانشگاه و هدفمندسازی این پروژه برای دستیابی به بهترین نتایج علمی و پژوهشی، از مباحث مطرح شده بود.

در ادامه جلسه؛ دکتر آرمان زرگران، معاون آموزشی دانشکده طب ایرانی راهبردهای کلان تدوین شده در حوزه آموزش در راستای اهداف کلان برنامه چهارساله دانشکده را ارائه کرد.

ارتقای سطح علمی و دانش دانشجویان در قالب برنامه هایی چون؛ ارتقای آموزش بالینی با استفاده حداکثری از توان آموزشی اساتید، توسعه برنامه های آموزش محور صبحگاهی، برگزاری دوره های آموزشی کوتاه مدت بین المللی و برگزاری دوره ملی توانمندسازی دانشجویان و دانش آموختگان، توسعه رشته مقاطع طب سنتی و مکمل، و توسعه آموزش و پژوهش بین الملل، از راهبردهای ارائه شده بود که توسط اعضای هیأت رئیسه مورد بررسی قرار گرفت.

دکتر آیتی در پایان این جلسه، بر لزوم تجمیع راهبردها و ایده های واحدهای مختلف دانشکده برای دستیابی به برنامه ای جامع، هدفمند، کارآمد و هم راستا با اهداف کلان برنامه چهارساله دانشکده تأکید کرد.

  • کد خبر : 298143
خاطره فهیمی
تهیه کننده:

خاطره فهیمی

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه