مدیر دفتر
دکتر سیده نرگس ساداتی لمردی
دکترای تخصصی طب ایرانی
استادیار دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران
معرفی دفتر
هر سازمانی به منظور دستیابی به اهداف و آرمانهای بلند مدت خود نیازمند نگریستن به افقی دور دست با برنامهای مشخص و ساختارمند میباشد. دفتر توسعه آموزش دانشکده طب ایرانی نیز با هدف ارتقای سطح کیفیت آموزش در رشتهها و مقاطع مختلف تحصیلی این دانشکده، بالا بردن سطح کیفیت عملکرد آموزشی اعضای هیات علمی دانشکده و نیز توسعه دانش آموزش علوم پزشکی فعالیتهای خود را تحت نظارت مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشکی تهران آغاز نموده است. وظایف و فعالیتهای این دفتر مطابق با آییننامه شرح وظایف دفاتر توسعه آموزش مصوب وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، سیاستهای مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران و در راستای نقشه علمی دانشگاه و برنامه راهبردی دانشکده طب ایرانی است.
حیطههای عملکرد
- ارزشیابی دورههای آموزشی دانشکده:
ارزشیابی دورههای آموزشی دانشکده، با توجه به شیوهنامه مصوب در جلسه شورای آموزشی دانشگاه، در مورد رشتههای طب ایرانی، داروسازی سنتی و تاریخ علوم پزشکی در حال انجام است.
- ارزشیابی عملکرد آموزشی اعضای هیات علمی دانشکده:
فرم خود ارزیابی
- نظام جامع ارزشیابی دانشجو
- توانمندسازی:
توانمندسازی اعضای هیات علمی دانشکده و کارشناسان دفتر توسعه آموزش: این دفتر با پیگیری برنامههای توانمندسازی مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه ویژه اعضای هیات علمی و یا مرتبط با فعالیتهای کارشناسان دفتر، اقدام به معرفی اعضای هیات علمی و یا کارشناسان دفتر جهت شرکت در برنامهها مینماید.
دفتر، در همین راستا نیز اقدام به تهیه پمفلتهای آموزشی مورد نیاز نمودهاست.
شایان ذکر است که برنامه ماه در چارچوب نظام جامع توانمندسازی اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران (مصوب شورای دانشگاه) با هدف ارتقای توانمندی تدریس اعضای هیات علمی دانشگاه در محیط های مختلف آموزشی از طریق حضور یک هیات علمی مجرب طراحی شده است. شرکت در این برنامه هم برای مدرسان و هم برای مشاهدهگران دارای امتیاز توانمندسازی آموزشی است.
فعالیتها
طراحی و پایش دوره دو واحدی اختیاری آشنایی با طب سنتی ایران برای داشجویان پزشکی دانشگاه
کمیتهها
- کمیته آزمون
- کمیته ارزشیابی عملکرد آموزشی اعضای هیات علمی