دانشجوی دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران در جمع برگزیدگان جشنواره بین المللی سیمرغ

مهنازالسادات مرتضوی

مهنازالسادات مرتضوی، دانشجوی دکتری تخصصی تاریخ پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران، رتبه اول شعر نو را در دوازدهمین جشنواره بین المللی سیمرغ کسب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران طب ایرانی، دوازدهمین جشنواره بین المللی سیمرغ به همت معاونت فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و با همکاری معاونت های فرهنگی دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور و به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی همدان، 2 تا 5 مردادماه 1403 در مرکز همایش های غدیر دانشگاه علوم پزشکی همدان برگزار شد.

جشنواره بین المللی سیمرغ در نخستین سال های برگزاری، با عنوان جشنواره فرهنگی هنری ادبی دانشگاه های سراسر کشور برگزار می شده است و بیش از یک دهه از عمر برگزاری این جشنواره می گذرد.

کشف استعدادهای دانشجویان در عرصه های هنری و ادبی و حمایت از فعالیت های فرهنگی دانشجویان و تشویق آنها از اهداف برگزاری این جشنواره بوده است.

دوازدهمین دوره جشنواره سیمرغ با ثبت 98 اثر و معرفی برگزیدگان این جشنواره به کار خود پایان داد.

در بخش دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی کشور، مهنازالسادات مرتضوی، دانشجوی دکتری تخصصی تاریخ علوم پزشکی دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران در بخش شعر نو مقام اول جشنواره را کسب کرد.