کارگاه یک روزه «فرصت مطالعاتی خارج از کشور؛ فرصت ها و چالش ها» در دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد
قوانین و تسهیلات دانشگاه علوم پزشکی ایران برای حمایت از دانشجویان متقاضی استفاده از فرصت مطالعاتی خارج از کشور برای دانشجویان شرح داد شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده طب ایرانی، کارگاه یک روزه «فرصت مطالعاتی خارج از کشور؛ فرصت ها وچالش ها» با هدف آشنایی دانشجویان با قوانین و شرایط استفاده از تسهیلات دانشگاه برای استفاده از فرصت های مطالعاتی خارج از کشور، با همکاری کمیته دانشجویی توسعه آموزش دانشکده طب ایرانی و معاونت بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران، شنبه 19 آبان ماه 1403، به مدت سه ساعت و با استقبال دانشجویانی از دانشکده های دانشگاه علوم پزشکی تهران و سایر دانشگاه های کشور به صورت حضوری و مجازی، برگزار شد.
در ابتدای این کارگاه منصوره احمدی، کارشناس بین الملل مدیریت توانمندسازی بین المللی نیروی انسانی معاونت بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران، قوانین و کمک هزینه های مصوب دانشگاه برای پذیرش و حمایت از دانشجویان متقاضی استفاده از فرصت مطالعاتی خارج از کشور را شرح داد.
دکتر رودابه بهرام سلطانی، معاونت بین الملل دانشکده طب ایرانی، نیز در مورد شرایط گزینش دانشجویان متقاضی توضیحاتی ارائه کرد.
در این کارگاه همچنین استادانی که در دوران دانشجویی خود از فرصت مطالعاتی استفاده کرده بودند، تجربیات و نقاط قوت و ضعف حضور در دانشگاه های خارج از کشور را بیان کردند.
دکتر علیرضا عباسیان، استادیار گروه طب ایرانی دانشکده طب ایرانی از تجربه فرصت مطالعاتی خود در کشور استرالیا و دکتر سیده نرگس ساداتی، استادیار گروه داروسازی سنتی از تجربه فرصت مطالعاتی خود در کشور آلمان صحبت کردند.
دکتر علی اکبر حسنی، دانشجوی دکتری تخصصی طب ایرانی و مهنازالسادات مرتضوی، دانشجوی دکتری تخصصی تاریخ پزشکی، هر دو از اعضای کمیته دانشجویی دانشکده طب ایرانی، دبیران این نشست بودند.
ارسال نظر