کارگاه راهبردهای افزایش استنادها و همکاری های علمی ملی و بین المللی در دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد
دکتر مریم درخشان بهره گیری از راهکارهایی برای افزایش دیده شدن مقاله را از مهم ترین شگردهای افزایش استناد به مقاله دانست.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده طب ایرانی، کارگاه راهبردهای افزایش استنادها و همکاری های علمی ملی و بین المللی با ارائه دکتر مریم درخشان، مسئول رتبه بندی دانشگاه و با حضور دکتر روجا رحیمی، رئیس دانشکده طب ایرانی و اعضای هیأت علمی، دانشجویان و کارشناسان دانشکده، روز سه شنبه 8 آبان ماه 1403 در ساختمان احمدیه دانشکده طب ایرانی برگزار شد.
دکتر درخشان با تأکید بر این مطلب که کار محقق بعد از چاپ مقاله تمام نشده بلکه تازه شروع می شود، گفت: پژوهشگر باید سعی کند از کانال های مختلف، مقاله و پژوهش خود را به افرادی که در آن حوزه کار می کنند و نتایج پژوهش می تواند برای آنها مفید باشد معرفی کند.
وی همچنین راهبردهایی پیرامون به اشتراک گذاشتن مقاله در شبکه های اجتماعی پیشنهاد کرد.
دکتر درخشان همچنین افزود: تعداد مقالاتی که منتشر می شوند، از نظر اعتبار و جایگاهی که برای نویسنده به ارمغان می آورند از اهمیت زیادی برخوردارند و هر چقدر این مقالات بیشتر دیده شوند و بیشتر مورد استفاده قرار بگیرند منجر به استناد بیشتر می شوند.
در انتهای این جلسه گفتگو و تبادل نظر انجام شد و حاضران سؤالات و ایده های خود را در این خصوص مطرح کردند.
ارسال نظر