متن مورد نظر خود را جستجو کنید

دوره آنلاین بین المللی گیاهان دارویی در طب سنتی ایرانی توسط دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد

دوره آنلاین بین المللی گیاهان دارویی در طب سنتی ایرانی

کاربردهای گیاهان دارویی از دیدگاه طب ایرانی برای درمان بیماری های رایج به مخاطبانی از کشورهای مختلف معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده طب ایرانی، دوره آنلاین بین المللی گیاهان دارویی در طب سنتی ایرانی به همت معاونت بین المللی دانشکده طب ایرانی و برای مخاطبان خارجی، طی 4 هفته و به مدت 20 ساعت از 28 سپتامبر تا 20 اکتبر 2024 (7 تا 29 مهرماه 1403) روزهای شنبه و یکشنبه برگزار شد.

این دوره بر معرفی کاربردهای گیاهان دارویی از دیدگاه طب ایرانی برای درمان مشکلات سلامتی و بیماری های رایج مانند سرفه و سرماخوردگی، اختلال خواب، اختلالات خلقی و مشکلات گوارشی تمرکز داشت.

دکتر رودابه بهرام سلطانی، معاون بین الملل دانشکده طب ایرانی و مسئول برگزاری این دوره از حضور 18 نفر شرکت کننده از کشورهای هند، پاکستان، تایلند، آمریکا، و آفریقای جنوبی و ابراز رضایت آنها از مباحث ارائه شده در این دوره خبر داد.

دکتر روجا رحیمی، دکتر محمد حسین آیتی، دکتر آرمان زرگران، دکتر رودابه بهرام سلطانی، دکتر نرگس ساداتی، دکتر میثم شیرزاد و دکتر آزاده زارعی به عنوان مدرس در این دوره آنلاین بین المللی حضور داشتند.

متن مورد نظر خود را جستجو کنید