متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1403/08/16 - 14:40
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 98
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

راهکارهای تدوین و اجرای برنامه های آموزشی ویژه عطاران در دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران بررسی شد

رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه گفت: ساماندهی عطاری ها می بایست نه به عنوان یک پروژه بلکه به عنوان سیاست دائمی و مداوم در دستور کار قرار گیرد.

تدوین و اجرای برنامه های آموزشی ویژه عطاران

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده طب ایرانی، جلسه تدوین برنامه آموزشی ویژه عطاران با حضور دکتر روجا رحیمی، رئیس دانشکده طب ایرانی، دکتر عباس وثوق مقدم، رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه، دکتر حسین رضایی زاده، دبیر هیأت ممتحنه و ارزشیابی منطقه ای رشته طب سنتی ایرانی، دکتر ابوالفضل نجاریان، مشاور اجرایی معاون غذا و داروی دانشگاه، دکتر پروین مجدی نسب، رئیس اداره فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل معاونت غذا و داروی دانشگاه و صادق پویانا، دبیر اتحادیه صنف عطار و سقط فروشان، روز چهارشنبه 16 آبان ماه 1403 در ساختمان احمدیه دانشکده طب ایرانی برگزار شد.

در ابتدای این جلسه، صادق پویانا پیرامون دوره های آموزشی تدوین شده ویژه عطاران در قالب همکاری مشترک سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور و اتحادیه صنف عطار و سقط فروشان، روند اجرایی برگزاری این دوره ها، محتواهای تولید شده و استانداردهای تدوین شده برای ارائه به مخاطبان دوره، و مشکلات و چالش های موجود در بحث ساماندهی عطاری ها و آموزش عطاران صحبت کرد.

در ادامه دکتر وثوق مقدم با بیان این مطلب که سابقه عطاری ها در فرهنگ ما بیشتر از داروخانه هاست و ساماندهی آنچه در فرهنگ ریشه دوانده است، گاه پیچیده تر و سخت تر است، گفت: باید بپذیریم که عطاری ها همواره بخشی از سیستم سلامت جامعه بوده اند و ساماندهی عطاری ها می بایست نه به عنوان یک پروژه بلکه به عنوان سیاست دائمی و مداوم در دستور کار قرار گیرد.

وی در ادامه افزود: تجربه نشان داده است که اقدامات ضربتی و قهری بازدارندگی کافی را برای کاهش تخلفات ایجاد نمی کند. دولت باید در این حوزه نقش تنظیم گری خود را ایفا کند. می بایست فعالان این حوزه که استانداردهای سلامت مردم را رعایت می کنند مورد حمایت قرار گیرند و شبکه ای از آنها برای الگوسازی و معرفی به جامعه ایجاد شود.

رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه در ادامه با تأکید بر این مطلب که باید انتظارات را متناسب با شرایط تعریف کرد، گفت: باید قدم به قدم پیش برویم و استراتژی های ترویجی، تشویقی و تنبیهی را در ابعاد کوچک تدوین و اجرا کنیم و درنهایت مدلی را طراحی کنیم که برای کل کشور قابل اجرا باشد.

در ادامه حاضران در جلسه پیرامون تشکیل کمیته ساماندهی عطاری ها، چگونگی تدوین و اجرای برنامه های آموزشی ویژه عطاران با بالاترین اثربخشی، برقراری همکاری های مشترک مابین ذینفعان و متولیان این حوزه برای دستیابی به سیاستگزاری های یکپارچه و راهکارهای همگرایی در این مسیر گفتگو کردند.     

  • گروه خبری : حوزه ریاست
  • کد خبر : 283322
خاطره فهیمی
تهیه کننده:

خاطره فهیمی

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه
متن مورد نظر خود را جستجو کنید