دانستنی های تغذیه در طب سنتی ایرانی
1402/06/08
دانستنی های تغذیه در طب سنتی ایرانی

مباحث تغذیه در سلامتی در دیدگاه طب ایرانی برای ارائه به مخاطبان کشور ترکیه به زبان ترکی منتشر شد.

در راستای بین­ المللی سازی طب ایرانی و شناساندن آن به متخصصان و پژوهشگران و مخاطبان سایر کشورها، ترجمه کتاب "دانستنی ­های تغذیه در طب سنتی ایرانی" تألیف دکتر فاطمه نجات­ بخش، عضو هیأت علمی و دانشیار دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر فرشته قراط، عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار و محمد احمدی، دانشجوی دکترای تخصصی سیاستگذاری تغذیه، به زبان ترکی استانبولی باعنوان " Modern Çağda Ne Yemeyeceğimi Biliyorum"، در استانبول ترکیه توسط ناشر ترک با نام Hikmet Ağacı Yayınları و با لوگوی دانشگاه علوم پزشکی تهران به چاپ رسید.

مؤلفان تلاش کرده ­اند آنچه مربوط به تغذیه در سلامتی در دیدگاه طب ایرانی است، در این کتاب ارائه شود. از  سرفصل های این کتاب می­ توان به ارتباط تغذیه و سایر عوامل سبک زندگی، تغذیه در فصول مختلف، تغذیه در دوران های زندگی، تدابیر غذایی حفظ سلامت اندام ها، قوانین خوردن و آشامیدن و جدول مزاج خوراکی­ ها اشاره کرد.

ترجمه انگلیسی کتاب یادشده نیز رو به پایان است و معرفی این کتاب می­ تواند به معرفی هر چه بیشتر مکتب طب ایرانی کمک کند.