Anti-SARS-CoV-2 Activity of Flavonoids
1403/04/18
Anti-SARS-CoV-2 Activity of Flavonoids

فصلی از کتاب Anti-SARS-CoV-2 Activity of Flavonoids منتشر شده توسط انتشارات تیلور و فرانسیس به قلم پژوهشگران دانشکده طب ایرانی تألیف شد.

فصلی از کتاب فلاونوئیدها در برابر سارس کووید2 Anti-SARS-CoV-2 Activity of Flavonoids که توسط انتشارات تیلور و فرانسیس به چاپ رسیده است، توسط دکتر نیوشا اسماعیل زاده، دانشجوی دکتری تخصصی داروسازی سنتی دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران زیرنظر دکتر روجا رحیمی، استاد داروسازی سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران و دکتر رودابه بهرام سلطانی، استادیار داروسازی سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران تألیف شده است.

عنوان این فصل از کتاب، کاتشین های چای سبز در برابر سارس کووید2 Green Tea Catechins against SARS-CoV-2 است.

این فصل بر کاتشین های موجود در برگ چای سبز که دارای خاصیت آنتی اکسیدانی قوی هستند متمرکز است که با جلوگیری از ورود ویروس به درون سلول و تکثیر آن، ریسک ابتلا به بیماری کووید را کاهش می دهند.

 

مشاهده فصل کتاب