متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1404/04/25 - 10:00
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 46
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری نشست اعضای هیأت رئیسه دانشکده طب ایرانی با موضوع بررسی راهبردهای کلان معاونت پژوهشی در راستای برنامه چهارساله دانشکده

دکتر محمدحسین آیتی، رئیس دانشکده طب ایرانی، تولیدعلم را یکی از مهم ترین اهداف دانشکده طب ایرانی دانست و بر ضرورت ارتقاء فعالیت های پژوهشی دانشکده تأکید کرد.

جلسه هیات رئیسه دانشکده طب ایرانی 24 تیرماه 1404

به گزارش روابط عمومی دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ جلسه اعضای هیأت رئیسه دانشکده طب ایرانی با حضور دکتر محمدحسین آیتی، رئیس دانشکده و با موضوع بررسی راهبردهای کلان معاونت پژوهشی در راستای اهداف کلان برنامه چهارساله دانشکده، روز سه شنبه 24 تیرماه 1404 در ساختمان احمدیه دانشکده برگزار شد.

دکتر آیتی در ابتدای این نشست، ضمن قدردانی از تلاش مجدانه همه همکاران دانشکده در انجام امور محوله، از تشکیل کمیته پدافند غیرعامل دانشکده خبر داد.

وی بر اهتمام کشور و همچنین دانشگاه علوم پزشکی تهران درخصوص تقویت پدافند غیرعامل باتوجه به وقایع پیش آمده، تأکید کرد و افزود: خوشبختانه در این خصوص اقدامات خوبی در دانشکده انجام شده و به ویژه درخصوص ایمن سازی ساختمان های دانشکده در مقابل آتش سوزی اقدامات لازم صورت گرفته است.

رئیس دانشکده طب ایرانی در ادامه همچنین از تشکیل کمیته هوش مصنوعی دانشکده طب ایرانی و کمیته رتبه بندی دانشکده خبر داد و گفت: یکی از وظایف مهم ما در قبال دانشگاه و رسالت های دانشکده این است که در ارتقای رتبه دانشگاه نقشی مؤثر ایفا کنیم.

در ادامه جلسه؛ دکتر مهرداد کریمی، معاون پژوهشی دانشکده پیرامون راهبردهای کلان معاونت پژوهشی در راستای اهداف کلان برنامه چهارساله دانشکده صحبت کرد.

دکتر کریمی تدوین این برنامه را باهدف توسعه و ارتقای فعالیت های پژوهشی در حوزه های مرتبط با طب ایرانی عنوان کرد و افزود: این برنامه چارچوبی را برای تحقیقات هدفمند، نوآورانه و کاربردی در راستای پاسخگویی به نیازهای نظام سلامت کشور ارائه می کند.

افزایش تولید علم و دانش در حیطه های مرتبط با طب ایرانی، تولید علم جامعه نگر و اقتصادنگر، ارتقای کیفیت و کارایی تحقیقات انجام شده در دانشکده، توسعه پژوهش های کاربردی و حل مسائل نظام سلامت، حمایت از پژوهشگران و تسهیل فرآیند پژوهش، افزایش همکاری های بین المللی در حوزه پژوهش، و ارتباط مؤثر بین پژوهش و سیاستگذاری در نظام سلامت، از اهداف مطرح شده در این برنامه بود.

دکتر کریمی همچنین محورهای اصلی این برنامه را شامل پژوهش های بنیادی، بالینی، بهداشتی، سلامت اجتماعی، فناوری و آموزش پزشکی برشمرد.

تعامل با مراکز حمایتی به منظور تولید فرآورده‌های طب سنتی برگرفته از فعالیت های پژوهشی، برگزاری کارگاه های مربوط به چگونگی اخذ گرنت، برگزاری کارگاه پیشرفته تحقیقات بالینی، برگزاری دوره هوش مصنوعی، ترغیب به اخذ MPH توسط اعضای هیأت علمی، و برگزاری کارگاه آشنایی با شبکه های اجتماعی مؤثر بر رؤیت پذیری پژوهش ها، بخشی از اقدامات مطرح شده برای دستیابی به اهداف پژوهشی دانشکده بود.

در ادامه جلسه، اعضای هیأت رئیسه دانشکده پیرامون مباحث مطرح شده گفتگو و اعلام نظر کردند.

دکتر آیتی نیز در پایان این نشست، با تأکید بر اهمیت ارتقای فعالیت های پژوهشی دانشکده، سیاستگذاری درمورد اولویت های پژوهشی را ضروری دانست.

  • کد خبر : 301148
خاطره فهیمی
تهیه کننده:

خاطره فهیمی

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه