پیام تبریک دکتر روجا رحیمی، رئیس دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت روز کارمند

دکتر روجا رحیمی

دکتر روجا رحیمی به مناسبت چهارم شهریورماه در پیامی از زحمات کارمندان دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده طب ایرانی، دکتر روجا رحیمی، رئیس دانشکده طب ایرانی به مناسبت چهارم شهریورماه در پیامی روز کارمند را گرامی داشت.
در متن این پیام چنین آمده است:

رشد و بالندگی هر جامعه ای در گرو تعهد درونی تک تک افراد آن جامعه در انجام مسئولیت ها و وظایف آنهاست و  هر فرد با خدمت خالصانه و متعهدانه، می تواند نقشی مؤثر در این تعالی جمعی داشته باشد.
دانشگاه علوم پزشکی تهران و به ویژه دانشکده طب ایرانی در مسیر پیشبرد اهداف متعالی خود، موهبتی بزرگ دارد که همان حضور کارمندان تلاشگر، توانمند و اخلاق مدار آن است.
زحمات بی دریغ این عزیزان در دانشکده طب ایرانی همواره فضایی همدلانه و پویا ایجاد کرده که دستیابی به اهداف دانشکده را تسهیل و تسریع ساخته است.
چهارم شهریورماه و روز کارمند فرصت مغتنمی است که از زحمات کارمندان پرتلاش دانشکده قدردانی نمایم و برای این بزرگواران، تندرستی، شادکامی و توفیق روزافزون آرزو کنم.

دکتر روجا رحیمی
رئیس دانشکده طب ایرانی