متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1403/11/03 - 15:29
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 69
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

نشست رئیس دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران با همکاران معاونت بین الملل دانشکده

دکتر محمدحسین آیتی، رئیس دانشکده طب ایرانی عرصه فعالیت های بین المللی را به وسعت تمام دنیا دانست.

جلسه دکتر آیتی با معاونت بین الملل

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده طب ایرانی، دکتر محمدحسین آیتی، رئیس دانشکده طب ایرانی در جلسه ای با حضور دکتر رودابه بهرام سلطانی، معاون بین الملل دانشکده و سارا شکالیو، کارشناس مسئول این معاونت، در روز چهارشنبه 3 بهمن 1403 در ساختمان احمدیه، پیرامون چالش ها و چشم اندازهای این معاونت به گفتگو نشست.  

دکتر آیتی با تأکید بر این مطلب که آنچه می تواند دانشکده طب ایرانی را متمایز کند؛ حوزه بین الملل و ظرفیت های بین المللی این دانشکده است، گفت: دانشکده طب ایرانی در طی سالهای گذشته حضور چشمگیر و قابل توجهی در عرصه فعالیت های بین المللی داشته است و جایگاه ارزشمندی در این حوزه کسب کرده است. به دست آوردن این جایگاه سخت بوده است اما حفظ آن به مراتب دشوارتر است.

رئیس دانشکده طب ایرانی با بیان این مطلب که به وسعت تمام دنیا می توان به فعالیت های بین المللی فکر کرد، گفت: حوزه بین الملل در دانشکده ویژگی های منحصر به فردی دارد. نخست اینکه؛ در این حوزه امکان نوآوری بسیار هست و گستره وسیعی از فعالیت ها را می توان در این حوزه تعریف کرد. دیگر اینکه؛ این حوزه انتهای جغرافیایی نیز ندارد و می توان به وسعت دنیا همکاری های مشترک و تعامل های گسترده داشت. نکته دیگر اینکه؛ با وجود شرایط خاص کشور و تحریم های ظالمانه، فعالیت در حوزه بین المللی و دیپلماسی علمی به ویژه در حوزه سلامت، می تواند یکی از بهترین راه های برون رفت از این چالش ها باشد.

دکتر آیتی در ادامه افزود: تقریبا آنچه در حوزه پزشکی و سلامت و حتی روش های تخصصی در کل دنیا انجام می شود، در ایران درحال انجام است؛ اما آنچه در حوزه طب ایرانی اهمیت دارد، این است که این دانش مختص ایران است و برای ما نقش تمدنی دارد و همین امر، ضرورت سرمایه گذاری در این حوزه را نشان می دهد. همان طور که در کشوری مانند چین، ضرورت سرمایه گذاری در حوزه طب چینی نه تنها به واسطه اقبال عمومی به این حوزه و نقش مهمی که در نظام سلامت آن کشور ایفا می کند بلکه به دلیل ارزش تمدنی آن تعریف شده است.

رئیس دانشکده طب ایرانی همچنین با تأکید بر لزوم رشد و توسعه فعالیت های بین المللی دانشکده طب ایرانی، برنامه محور بودن فعالیت ها را به جای فردمحور بودن ضروری دانست.   

در ادامه دکتر بهرام سلطانی درخصوص روند فعالیت های بین الملل دانشکده براساس سرفصل های تعیین شده ازسوی معاونت بین الملل دانشگاه گزارش داد و پیرامون چالش ها و مشکلات موجود در فرآیندهای بین الملل سخن گفت.

  • گروه خبری : حوزه ریاست,معاونت بین الملل
  • کد خبر : 289124
خاطره فهیمی
تهیه کننده:

خاطره فهیمی

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه
متن مورد نظر خود را جستجو کنید