حضور عضو هیأت علمی دانشکده طب ایرانی به عنوان سخنران مدعو در کنفرانس طب سنتی دانشگاه ماهیدول تایلند

دکتر آرمان زرگران

دکتر آرمان زرگران با موضوع خرد طب سنتی در تندرستی شخصی سازی شده سخنرانی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده طب ایرانی، دکتر آرمان زرگران، دانشیار داروسازی سنتی و مدیرگروه تاریخ پزشکی دانشکده طب ایرانی به دعوت دانشکده پزشکی دانشگاه ماهیدول در کنفرانس بین المللی طب سنتی این دانشگاه در شهر بانکوک تایلند سخنرانی کرد.
این رویداد بین المللی با حضور متخصصان حوزه طب سنتی از سراسر دنیا، ۵ و ۶ آگوست ۲۰۲۴ (20 و 21 مرداد 1403) در محل بیمارستان سیریراج دانشکده پزشکی دانشگاه ماهیدول برگزار شد.
موضوع این کنفرانس توان طب سنتی و تلفیقی در خودمراقبتی و سلامتی و جایگاه طب سنتی در مقیاس جهانی سلامت بود و دکتر زرگران در این کنفرانس با موضوع خرد طب سنتی در تندرستی شخصی سازی شده (Traditional Medicine Wisdom on Personalized Wellness) سخنرانی کرد.
دکتر زرگران در حاشیه برگزاری این کنفرانس، از طراحی یک پروژه تحقیقاتی با مرکز طب سنتی تایلندی دانشگاه ماهیدول و همچنین مذاکرات بسیار سازنده برای همکاری های مشترک در این حوزه خبر داد.