حضور دانشیار دانشکده طب ایرانی در اجلاس طب سنتی سازمان همکاری های شانگهای در نانچانگ چین

اجلاس طب سنتی سازمان همکاری های شانگهای

دکتر آرمان زرگران اجلاس طب سنتی سازمان همکاری های شانگهای را فرصتی مناسب برای توسعه همکاری های حوزه طب سنتی ارزیابی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده طب ایرانی، اجلاس طب سنتی سازمان همکاری های شانگهای با حضور مقامات عالی رتبه چین ازجمله رئیس سازمان ملی طب چینی، نیازوف، معاون رئیس سازمان همکاری های شانگهای و سایر مقامات این سازمان، نمایندگان عالی رتبه کشورها ازجمله معاون نخست وزیر بلاروس، وزاری بهداشت میانمار و مالدیو، معاونین وزرای بهداشت مصر و مغولستان، رئیس بنیاد فرزندان روسیه و دیگر مقامات کشورهای عضو، طی روزهای 6 تا 8 تیرماه 1403 (26 تا 28 ژوئن 2024) در شهر نانچانگ چین برگزار شد.

دکتر آرمان زرگران، دانشیار دانشکده طب ایرانی و مشاور امور بین الملل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت به عنوان نماینده وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در این اجلاس حضور داشت.

در پایان این نشست، بیانیه ۱۰ بندی اجلاس در راستای حمایت از توسعه طب سنتی و همکاری بین کشورهای عضو سازمان در این راستا قرائت و از صندوق حمایتی دولت چین برای توسعه طب سنتی در قالب پروژه کمربند و جاده رونمایی شد.

دکتر زرگران این اجلاس را فرصت مناسبی برای توسعه همکاری های حوزه طب سنتی برشمرد و از انجام مذاکراتی خوب در راستای توسعه همکاری های ایران با دیگر کشورهای عضو این سازمان در حاشیه این اجلاس خبر داد.

تهیه کننده: