متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1404/02/16 - 14:43
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 62
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

اعضای هیأت رئیسه دانشکده طب ایرانی پیرامون اهداف کلان دانشکده در چهار سال پیش رو تبادل نظر کردند

بین المللی سازی طب ایرانی، توسعه فناوری در طب ایرانی و مکمل، و تعالی سرمایه انسانی، از مهم ترین اهداف دانشکده طب ایرانی در برنامه چهارساله دانشکده خواهد بود.

جلسه هیأت رئیسه 15 اردیبهشت

به گزارش روابط عمومی دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ نشست اعضای هیأت رئیسه دانشکده طب ایرانی با حضور دکتر محمدحسین آیتی، رئیس دانشکده، روز دوشنبه 15 اردیبهشت ماه 1404 در ساختمان احمدیه دانشکده برگزار شد.

در ابتدای این جلسه دکتر آیتی، از ابلاغ حکم دکتر نیوشا اسماعیل زاده، عضو جدید هیأت علمی دانشکده خبر داد و افزود: پیوستن خانم دکتر اسماعیل زاده به جمع اعضای هیأت علمی دانشکده اتفاق مبارکی است. خانم دکتر در دوران دانشجویی خود در این دانشکده همواره به عنوان نیرویی توانمند و چندبعدی، هم در فعالیت های تحصیلی و هم فعالیت های فوق برنامه سابقه و خاطره خوبی از خود به جا گذاشتند و حضور ایشان به عنوان عضو هیأت علمی، نویدبخش فعالیت های گسترده تر و بهتر ایشان در دانشکده خواهد بود.

دکتر آیتی در ادامه افزود: اتفاق مبارک دیگری که در این مدت رخ داد حضور خانم دکتر محبوبه مافی نژاد، مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه و جمعی از مدیران این دفتر در دانشکده طب ایرانی بود و بسیار باعث افتخار است که پس از ارزیابی جدی مستندات و فعالیت های دفتر توسعه دانشکده توسط ایشان، فعالیت های این دفتر و زحمات خانم دکتر نرگس ساداتی، مدیر دفتر توسعه دانشکده و همچنین خانم مونا آزادمنش، کارشناس این دفتر بسیار موردتوجه و تقدیر قرار گرفت و خانم دکتر مافی نژاد، دفتر توسعه دانشکده طب ایرانی را الگویی موفق و برتر دانستند که می بایست در سطح دانشگاه معرفی شود.

رئیس دانشکده طب ایرانی در ادامه از برنامه ریزی مدیریت دانشجویی فرهنگی دانشکده برای برگزاری اردوی گلاب گیری کاشان برای اعضای هیأت علمی و دانشجویان خبر داد و گفت: با زحمات پیگیرانه خانم شیما اصفهانی، مدیر دانشجویی فرهنگی دانشکده هماهنگی های برگزاری این اردو با پژوهشکده اسانس های طبیعی کاشان و کارخانه باریج اسانس برای اجرای برنامه ای پربار انجام شده است.

دکتر آیتی در ادامه با تأکید بر این مطلب که یکی از مهم ترین اهداف دانشکده طب ایرانی، آموزش و تربیت دانشجویانی است که پس از فارغ التحصیلی از این دانشکده طبیبان خوبی باشند و طب سنتی را در جامعه به بهترین نحو توسعه دهند، لازمه این مهم را ارتقاء و رونق سلامتکده دانست و افزود: تصمیم بر این شد که خانم دکتر آزاده زارعی، استادیار طب ایرانی دانشکده که طبیب بسیار حاذقی هستند و همواره حضور فراتر از وظیفه ای در سلامتکده داشته اند، زحمت مدیریت سلامتکده ها را به عهده بگیرند و با تعهد و تخصصی که دارند سلامتکده ها را ارتقاء ببخشند.

رئیس دانشکده طب ایرانی همچنین از برنامه ریزی برای ایجاد واحد «ترجمان دانش» در دانشکده و همچنین برنامه ریزی برای راه اندازی «خبرنامه دانشکده» به منظور انتقال علم تولیدشده به جامعه و انجام مسئولیت اجتماعی خبر داد.

در ادامه جلسه اعضای هیأت رئیسه دانشکده پیرامون اقدامات صورت گرفته در واحد خود و برنامه های پیش رو گزارشی ارائه کردند.

برنامه ریزی برای تبادل دانشجو با دانشگاه ماهیدول تایلند، بسترسازی برای اجرای طرح یکسان سازی سازوکار بین الملل دانشکده، برنامه ریزی برای برگزاری وبینارهای سلسله وار و هدفمند، و برنامه ریزی برای بهره گیری بیشتر از روش های نوین تکنولوژی و هوش مصنوعی از مباحث مطرح شده بود.

در ادامه اعضای هیأت رئیسه در راستای سند سیاستی چهارساله دانشگاه، پیرامون اهداف کلان دانشکده در تمامی حوزه ها برای تدوین برنامه چهارساله دانشکده گفتگو و تبادل نظر کردند.

بین المللی سازی طب ایرانی، مسئولیت پذیری اجتماعی، تعالی سرمایه انسانی، احیاء و تبیین هویت ملی و تمدنی حوزه پزشکی، توسعه فناوری در طب ایرانی و مکمل، ارتقاء خدمات ادغام یافته طب ایرانی با طب رایج، و تقویت و توسعه منابع، از اهداف کلان تعیین شده در این راستا بود.

  • کد خبر : 296988
خاطره فهیمی
تهیه کننده:

خاطره فهیمی

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه
متن مورد نظر خود را جستجو کنید