کارگاه تخلفات و سوء رفتارهای پژوهشی در دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد

دکتر اعظم خورشیدیان

مخاطبان کارگاه تخلفات و سوء رفتارهای پژوهشی با دستورالعمل های رسیدگی به تخلفات پژوهشی و الزامات اخلاقی مرتبط با انتشار آثار علمی به مخاطبان کارگاه آشنا شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده طب ایرانی، کارگاه تخلفات و سوء رفتارهای پژوهشی به همت معاونت پژوهشی دانشکده طب ایرانی و با تدریس دکتر اعظم خورشیدیان، دندانپزشک و دارای دکترای تخصصی اخلاق پزشکی، روز یکشنبه 3 تیرماه 1403 به صورت حضوری و آنلاین در ساختمان احمدیه دانشکده طب ایرانی برگزار شد.

این کارگاه در دو پنل مجزا برگزار شد و دارای امتیاز از برنامه جامع توانمندسازی پژوهشی و فناوری اعضای هیأت علمی بود.

در پنل نخست این کارگاه، دستورالعمل های رسیدگی به تخلفات پژوهشی شامل مصادیق تخلفات پژوهشی، قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در تهیه آثار علمی، آیین نامه اجرایی قانون پیشگیری و مقابله با تقلب و دستورالعمل رسیدگی به تخلفات پژوهشی و همچنین نمونه هایی از تخلفات و شکایات در این حوزه ارائه شد.

دکتر خورشیدیان در پنل دوم این کارگاه، پیرامون الزامات و دستورالعمل های اخلاقی مرتبط با انتشار آثار علمی و ملاحظات بعد از انتشار مقاله صحبت کرد و نمونه هایی از مقالات ریترکت شده را ارائه کرد.