کارگاه آموزشی مهارت خودآگاهی در دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد

کارگاه آموزشی مهارت خودآگاهی در دانشکده طب ایرانی

چهارشنبه های فرهنگی دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران میزبان کارگاه آموزشی خودآگاهی در زندگی فردی و اجتماعی بود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده طب ایرانی، در راستای برگزاری سلسله جلسات چهارشنبه های فرهنگی دانشکده طب ایرانی و با هدف افزایش خودآگاهی به عنوان اولین مهارت هوش هیجانی و اساس رسیدن به کنترل رفتار، کارگاه آموزشی خودآگاهی با حضور دکتر محمدجواد جاوری، ویژه کارمندان دانشکده و دارای امتیاز آموزش ضمن خدمت، چهارشنبه 17 آبان 1402 در ساختمان احمدیه دانشکده طب ایرانی برگزار شد.

دکتر جاوری با بیان این مطلب که در آیات و روایات بر خودشناسی و خودآگاهی بسیار تأکید شده است، مهارت خودآگاهی را یکی از مهارت های ده گانه بنیادین و موجب ارتقاء سلامت روانی جامعه و پیشگیری از آسیب های فردی و اجتماعی برشمرد.

تصویرسازی واقع بینانه از خودآگاهی، لزوم و اهمیت خودآگاهی و کسب مهارت های زندگی فردی و اجتماعی، استفاده از ظرفیت ها و استعدادها برای ساختن حیات برتر، مسئولیت های انسان و کارکرد مهارت های زندگی از جمله مباحث مطرح شده در این کارگاه آموزشی بود.

نویسنده: