پیام تسلیت معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران در پی درگذشت دکتر لیلا شیربیگی

دکتر مهدی ابراهیمی، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران در پیامی درگذشت دکتر لیلا شیربیگی، معاون آموزشی و فرهنگی و دانشجویی دانشکده طب ایرانی را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده طب ایرانی، در متن این پیام چنین آمده است:

إنّا للّه وإنّا إلیْه راجعون

درگذشت خواهر بزرگوار دکتر لیلا شیربیگی استاد دانشکده طب ایرانی موجب تألم و تأثر دانشجویان، استادان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تهران گردید.

این بانوی پرهیزکار که از استادان خوشنام، فرهیخته و معاون آموزشی و فرهنگی و دانشجویی دانشکده بود، همواره در راه توسعه فعالیت های فرهنگی و رفاهی دانشجویان کوشش و تلاش بی دریغ داشت. این ضایعه غمبار را به خانواده آن مرحومه تازه درگذشته و دانشگاهیان تسلیت عرض نموده و برای روح آن فقید سعیده همنشینی با حضرت فاطمه زهرا (س) خواستارم.

دکتر مهدی ابراهیمی

معاون فرهنگی و دانشجویی