پیام تسلیت رئیس دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران در پی درگذشت دکتر لیلا شیربیگی

دکتر روجا رحیمی، رئیس دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران در پیامی درگذشت دکتر لیلا شیربیگی، معاون آموزشی این دانشکده و دانشیار طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده طب ایرانی، در متن این پیام چنین آمده است:

یاران چه غریبانه رفتند از این خانه

فقدان جانسوز دوست و همکار گرانقدر استاد بزرگوار سرکار خانم دکتر لیلا شیربیگی، معاون آموزشی دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران، ضایعه ای تلخ و غمبار برای جامعه علمی دانشگاه و به ویژه دانشکده طب ایرانی است.
او که سالها چراغ آموزش دانشکده طب ایرانی را پرفروغ نگاه داشته بود، خود به مشیت الهی خاموش شد.
آن استاد دلسوز و پرتلاش که همواره بی دریغ و مادرانه در راه ارتقای آموزش دانشجویان کوشید، حتی در طول دوران سخت بیماری نیز هرگز دست از تلاش خستگی ناپذیر برنداشت.
تقدیر الهی چنین بود که چنین فرهیخته گرانقدری در سال‌های جوانی و بالندگی از این دنیای فانی پر بکشد.
بدین وسیله فقدان جانگداز این استاد ارجمند و همکار بی نظیر را به بازماندگان و خانواده محترم ایشان، دانشجویان و همکاران دانشکده طب ایرانی تسلیت عرض می کنم و برای آن بانوی مهربان و فرهیخته از پروردگار متعال، علو درجات در بارگاه الهی مسئلت دارم.

دکتر روجا رحیمی

رئیس دانشکده طب ایرانی