متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1403/10/30 - 11:20
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 108
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

نشست صمیمانه رئیس دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران با کارشناسان حوزه آموزش دانشکده

دکتر محمدحسین آیتی، رئیس دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران مهم ترین عامل رشد و توسعه هر سازمان را سرمایه انسانی توانمند و کارآمد آن دانست.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده طب ایرانی، دکتر محمدحسین آیتی، رئیس دانشکده طب ایرانی در نشستی با حضور دکتر سیده نرگس ساداتی، مدیر دفتر توسعه آموزش دانشکده و کارشناسان معاونت آموزشی، روز شنبه 29 دی ماه 1403، در ساختمان احمدیه دانشکده پیرامون چالش های حوزه آموزش به گفتگو نشست.

در ابتدای این نشست، دکتر آیتی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره زنده یاد دکتر لیلا شیربیگی، معاون آموزشی فقید دانشکده، و تشکر از زحمات دکتر رحیمی رئیس پیشین دانشکده، با بیان این مطلب که کار اصلی هر دانشکده و در کل هر سازمانی بر عهده نیروهای کارشناسی آن است، افزود: امید دارم با ایجاد ارتباط نزدیک تر بین بدنه مدیریت و کارشناسان بتوانیم چالش ها را کمتر کرده و موجبات ارتقای بیش از پیش دانشکده را فراهم کنیم.

رئیس دانشکده طب ایرانی در ادامه افزود: واژه "نیروی انسانی" امروزه به "سرمایه انسانی" تبدیل شده است. در اصول مدیریتی مهم ترین عامل رشد و توسعه هر سازمان نیروی انسانی است که در بسیاری موارد این مهم مورد غفلت واقع می شود.

دکتر آیتی در ادامه با بیان این مطلب که دانشگاه علوم پزشکی تهران از سرمایه انسانی توانمند و متبحری برخوردار است، گفت: همان طور که منابع مالی نیازمند مراقبت و بهسازی است؛ نیروی انسانی نیز نیازمند مراقبت و توان افزایی است.

وی در ادامه با بیان جایگاه مهم آموزش در دانشگاه، بر لزوم آشنایی با مفاهیم جدید در حوزه آموزش و به روزرسانی فرآیندهای آموزشی تأکید کرد.

دکتر آیتی همچنین با اشاره به ظرفیت های موجود در دانشکده طب ایرانی و در راستای مسئولیت اجتماعی دانشکده، برتوجه به آموزش های کوتاه مدت و مهارتی تأکید کرد.

در ادامه دکتر ساداتی با بیان این مطلب که دفتر توسعه آموزش، وظیفه توسعه مطالعات آموزشی و توانمندسازی حوزه آموزش را برعهده دارد، فعالیت های جاری این دفتر را شرح داد.

مدیر دفتر توسعه آموزش دانشکده، با تأکید بر این مطلب که نباید واحد EDO را صرفا بخشی نظارتی دانست، برقراری ارتباط گسترده تر اعضای هیأت علمی دانشکده با این دفتر را در راستای بهبود فرآیندهای آموزش ضروری دانست.

در ادامه کارشناسان معاونت آموزشی دانشکده با بیان شرح وظایف خود و اموری که مسئولیت انجام آن را دارند، از مشکلات و چالش های موجود در حوزه آموزش سخن گفتند و پیشنهادهایی برای بهبود فرآیندها ارائه کردند.

  • گروه خبری : حوزه ریاست,گروه های آموزشی,طب ایرانی,داروسازی سنتی,تاریخ پزشکی,معاونت آموزشی
  • کد خبر : 288851
خاطره فهیمی
تهیه کننده:

خاطره فهیمی

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه
متن مورد نظر خود را جستجو کنید