متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1404/02/29 - 11:59
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 50
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

سفر علمی زیارتی اعضای هیأت علمی، دانشجویان و کارکنان دانشکده طب ایرانی به شهر کاشان

بازدید از پژوهشکده اسانس های طبیعی دانشگاه کاشان و کارخانه داروسازی باریج اسانس از برنامه های سفر دو روزه دانشکده طب ایرانی بود.

سفر علمی زیارتی تفریحی کاشان

به گزارش روابط عمومی دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ به همت مدیریت فرهنگی دانشجویی دانشکده طب ایرانی و با حمایت و همکاری معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، و انجمن علمی دانشجویی طب سنتی ایرانی و طب مکمل؛ سفری علمی زیارتی و تفریحی برای اعضای هیأت علمی، دانشجویان و کارمندان دانشکده طب ایرانی ترتیب داده شد.
در این سفر دو روزه که طی روزهای دوشنبه 22 اردیبهشت و 23 اردیبهشت ماه 1404 برگزار شد، دکتر محمدحسین آیتی؛ رئیس دانشکده طب ایرانی، دکتر آرمان زرگران؛ معاون آموزشی دانشکده، تعدادی از اعضای هیأت علمی، دانشجویان و کارمندان دانشکده حضور داشتند. میهمانانی از ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت نیز این جمع را در این سفر همراهی کردند.
این سفر با زیارت حرم حضرت معصومه (س) شروع شد تا حسن آغازی برای ادامه مسیر باشد.
برنامه سفر، با بازدید از پژوهشکده اسانس های طبیعی دانشگاه کاشان در قمصر و برگزاری نشستی با دکتر عبدالرسول ابراهیم آبادی، رئیس این پژوهشکده ادامه پیدا کرد.
دکتر ابراهیم آبادی در این نشست، پیرامون فعالیت های 10 ساله این پژوهشکده توضیحاتی ارائه کرد.
وی از همکاری های مشترک این پژوهشکده با دانشکده شیمی دانشگاه کاشان خبر داد و همچنین فرآیند تولید اسانس های گیاهی به ویژه اسانس گل سرخ و نقشی که انجام این پروژه در کارآفرینی، جلوگیری از هدررفت انرژی و آب، سهولت بیشتر در حمل و نقل و همچنین صادرات و ارزآوری دارد را شرح داد.
بازدید از گلستان گیاهان دارویی و انجام گل چینی و همچنین بازدید از کارگاه گلاب گیری سنتی بخش های بعدی این سفر بود.
در ادامه این سفر، همسفران دانشکده طب ایرانی از حمام سنتی سلطان امیر احمد کاشان و خانه تاریخی عباسیان بازدید کردند.
بازدید از کارخانه داروسازی باریج اسانس برنامه بعدی این سفر بود.
در این برنامه، پس از بازدید از خط تولید کارخانه و مرکز تحقیقات گیاهان دارویی باریج، نشستی با حضور مسئولان فنی کارخانه و پژوهشگران این مجموعه، در سالن همایش مرکز تحقیقات برگزار شد.
در این نشست، گزارشی از فعالیت های مجموعه باریج و همکاری های مشترکی که این مجموعه با دانشکده طب ایرانی انجام شده است، ارائه شد و طرفین ابراز امیدواری کردند که این تعاملات به صورت گسترده ترادامه پیدا کند.
این دیدار با بازدید از باغ گیاه شناسی باریج پایان یافت.

حسن ختام این سفر دو روزه نیز، زیارت امامزاده سلطان علی بن محمد باقر فرزند امام محمدباقر (ع) در مشهد اردهال بود.

  • کد خبر : 297961
خاطره فهیمی
تهیه کننده:

خاطره فهیمی

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه
متن مورد نظر خود را جستجو کنید