متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1404/02/23 - 11:30
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 43
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

حضور دانشجویان دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران در دانشکده طب ایرانی

دانشجویان دکترای حرفه ای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران با مبانی طب ایرانی و مکمل و ظرفیت های این طب آشنا شدند.

بازدید دانشجویان دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران از دانشکده طب ایرانی

به گزارش روابط عمومی دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ دانشجویان دکترای حرفه ای دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران برای سپری کردن دو واحد درسی «آشنایی با طب ایرانی و مکمل»، به مدت سه روز میهمان دانشکده طب ایرانی بودند.

این دانشجویان که غالبا آشنایی اندکی با طب ایرانی دارند، در این بازدید سه روزه از دانشکده طب ایرانی و حضور در کلاس های آموزشی استادان دانشکده با دنیای طب ایرانی آشنا شدند و در این تجربه تازه، به اعماق ریشه های علم پزشکی سفر کردند.

دانشکده طب ایرانی در این مدرسه سه روزه که از روز شنبه 20 اردیبهشت ماه آغاز شد و تا روز دوشنبه 22 اردیبهشت ماه 1404 ادامه پیدا کرد، میزبان این دانشجویان بود و کوشید تجربه ای پربار و در عین حال لذت بخش برای آنها فراهم کند.

تجربه ای که در آن آموزه های علمی و معرفتی و حتی سبک زندگی بر مبنای طب ایرانی، در هم آمیخته بود تا دانشجویان درکی عمیق تر از این مکتب به دست آورند.

ارائه مجموعه ای از مباحث طب ایرانی با زبان علمی که نگاهی جامع از این مکتب برای دانشجویان رشته پزشکی ایجاد کند و همچنین برقراری تعامل دوطرفه باهدف افزایش بهره وری، مهم ترین رویکرد برگزاری این دوره بود.

علاوه بر این؛ آنچه هدف غایی این دوره بود، تغییر نگاه دانشجویان رشته پزشکی به مکتب طب سنتی و آشنایی با ظرفیت های این مکتب و کارآمدی آن در مسیر دانش پزشکی بود.

تجربه ای که پیش از این نیز در دانشکده طب ایرانی رخ داده است و دانشجویان رشته پزشکی با حضور در این دوره ها و آشنایی با طب سنتی و آموزه های آن، به ادامه تحصیل در این رشته تمایل پیدا کرده اند و به دانشجویان موفقی در دانشکده طب ایرانی بدل شده اند که خود پرچم دار حفظ و ارتقای این دانش بومی در کشور بوده اند.

هر سه روز این دوره، به برگزاری سه جلسه آموزشی یک ساعت و نیمه اختصاص پیدا کرده بود که از 9 صبح آغاز می شد و پس از یک وقفه یک ساعته در هنگام ظهر که دانشجویان به صرف ناهار، میهمان دانشکده بودند، تا ساعت 14:30 ادامه پیدا می کرد.

بررسی جایگاه آموزش و پژوهش طب های سنتی و مکمل در جهان، آشنایی با داروهای طبیعی در بیماری های شایع، تقسیم بندی علوم و حکمت و جایگاه طب ایرانی؛ طب فراگیر، تاریخچه طب و داروسازی سنتی و نوآوری های پزشکی در طب ایران، مبانی حفظ سلامتی در طب ایرانی (پیشگیری و ارتقای سلامت)، جایگاه طب ایرانی در پژوهش های نوین علوم پزشکی، تدابیر غیر دارویی در طب ایرانی: ماساژ و خونگیری ها؛ مبتنی بر شواهد، و کاربردهای طب مکمل و طب سوزنی مبتنی بر شواهد، مباحثی بود که طی این سه روز توسط استادان دانشکده طب ایرانی برای دانشجویان تدریس شد.

دکتر محمدحسین آیتی، رئیس دانشکده طب ایرانی و استاد طب سنتی، دکتر حسین رضایی زاده، دانشیار طب سنتی ایرانی، دکتر روجا رحیمی، استاد داروسازی سنتی، دکتر مهرداد کریمی، استاد طب سنتی ایرانی، دکتر آرمان زرگران، دانشیار داروسازی سنتی، و دکتر آزاده زارعی، استادیار طب سنتی ایرانی، تدریس این مباحث را به عهده داشتند.

آزمون نهایی این دوره، روز چهارشنبه 24 اردیبهشت ماه 1404 در دانشکده طب ایرانی برگزار خواهد شد، اما هدف والاتر دانشکده طب ایرانی از برگزاری این دوره فارغ از گذراندن دو واحد درسی و کسب نمره قبولی در آزمون نهایی، اندوخته ای است که دانشجویان از فضای علمی و درعین حال صمیمانه این دانشکده با خود می برند.   

  • کد خبر : 297385
خاطره فهیمی
تهیه کننده:

خاطره فهیمی

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه
متن مورد نظر خود را جستجو کنید