متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1404/04/11 - 09:53
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 98
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

برگزاری جلسه هیأت رئیسه دانشکده طب ایرانی با موضوع بررسی فعالیت های سلامتکده های دانشکده

اعضای هیأت رئیسه دانشکده طب ایرانی پیرامون بهینه سازی و ارتقای فعالیت های درمانی و آموزشی سلامتکده های دانشکده گفتگو کردند.

جلسه هیات رئیسه 10 تیر

به گزارش روابط عمومی دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ نشست اعضای هیأت رئیسه دانشکده طب ایرانی با حضور دکتر محمدحسین آیتی، رئیس دانشکده، روز سه شنبه 10 تیرماه 1404 در ساختمان احمدیه دانشکده برگزار شد.

در ابتدای این جلسه، دکتر آیتی ضمن تسلیت ایام سوگواری محرم و همچنین شهادت جمعی از فرماندهان ارشد نظامی، دانشمندان هسته ای و هموطنان عزیز در حملات رژیم صهیونیستی؛ گفت: اتفاق سنگین و غم انگیزی برای کشور رخ داد اما تجربیات بسیار و افتخارآفرینی های بی شمار هم در این حادثه بود. ازدست دادن فرماندهان ارشد نظامی که انسان هایی پاک و شریف بودند و حاصل تجربیات چندین ساله خود در ایام جنگ را برای حفظ میهن به کار می بستند؛ ضایعه ای بزرگ بود.

رئیس دانشکده طب ایرانی در ادامه افزود: ازسویی ترور ناجوانمردانه دانشمندان هسته ای که سرمایه های علمی کشور بودند نیز نشان داد که کشور عزیز ما بعد از سالها تحریم و فشار، مسیر رشد علمی را طی کرده است و این هم باعث افتخار ما و هم موجب نگرانی دشمنان بوده است.

دکتر آیتی در ادامه با بیان این مطلب که این حادثه به همگان ثابت کرد که دشمن وجود دارد و این دشمن نه تنها دشمن نظام بلکه دشمن ایران و ایرانی و حضور یک ایران قوی در منطقه است، گفت: از جنبه های افتخارآفرین دیگر این اتفاق، توان موشکی و نظامی ایران بود که تا حدود زیادی دست دشمنان را در تجاوز بست.

رئیس دانشکده طب ایرانی در ادامه افتخار بزرگ این دوران را، افتخار به ایران و ایرانی بودن دانست و گفت: آنچه در این ایام رخ داد تجلی اتحاد ملی و همبستگی مردم بود که محاسبات دشمنان را برهم زد. این اتحاد که ریشه در تمدن چندین هزارساله ایران دارد، وظیفه ما را سنگین تر کرده است و باید پیوسته از خود بپرسیم که آیا تمام توان خود را برای ایران و ایرانی بودن به کار می بندیم؛ چرا که اگر چنین نباشد مدیون ایران و فداکاران این مرز و بوم خواهیم شد.

در ادامه، دکتر آرمان زرگران، معاون آموزشی دانشکده طب ایرانی، گزارشی از وضعیت آموزشی دانشکده باتوجه به شرایط پیش آمده ارائه کرد و تغییرات اعمال شده در روند فعالیت های آموزشی و برنامه های پیش رو را شرح داد.  

دکتر آزاده زارعی، رئیس سلامتکده های دانشکده هم در ادامه با تأکید بر اهمیت جایگاه سلامتکده های دانشکده، گفت: سلامتکده ها از مهم ترین بخش های دانشکده هستند که مستقیم یا غیرمستقیم در فعالیت سایر بخش های دانشکده تأثیر دارند و ارتقای فعالیت های سلامتکده ها، نقش مهمی در ارتقای سایر فرآیندهای دانشکده به ویژه حوزه آموزش خواهد داشت.

وی در ادامه گزارشی از فعالیت های درمانی و آموزشی سلامتکده ها ارائه کرد.

دکتر زارعی همچنین در ادامه راهبردهای کلان سلامتکده در راستای برنامه های کلان چهارساله دانشکده را شرح داد.

ارتقای وضعیت سلامتکده ها ازنظر ارائه خدمات درمانی و افزایش اقبال بیماران در قالب برنامه هایی چون؛ راه اندازی کلینیک های عصر، سامان دهی ویزیت دستیاران دوره پژوهشی، همکاری با مراکز درمانی دانشگاهی و ارائه کلینیک های ویژه تلفیقی، فعال کردن خدمات درمانی طب های مکمل مانند طب سوزنی، ارائه خدمات درمانی ویزیت بین الملل برپایه ویزیت آنلاین، افزایش کیفیت ارائه خدمات پذیرش، راه اندازی فضای مجازی برای آشنایی جامعه با ارائه خدمات طب ایرانی و مراکز درمانی دانشگاهی و تسهیل روند نوبت دهی بیماران از روش های مختلف برای دریافت خدمات درمانی، و همچنین ارتقای وضعیت آموزشی دستیاران در درمانگاه ازجمله موارد مطرح شده بود.

اعضای هیأت رئیسه دانشکده پیرامون مباحث عنوان شده گفتگو و پیشنهادهای خود را به منظور بهینه سازی فرآیندهای درمانی و آموزشی سلامتکده ها بیان کردند.  

  • کد خبر : 300326
خاطره فهیمی
تهیه کننده:

خاطره فهیمی

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه