اهدای نشان کیفیت دهمین جشنواره ملی تجلیل از تلاشگران کیفیت کشور به دکتر آرمان زرگران

دکتر آرمان زرگران

دهمین جشنواره ملی تجلیل از تلاشگران کیفیت کشور با معرفی ارزش آفرینان حوزه کیفیت به کار خود پایان داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده طب ایرانی، دهمین جشنواره ملی تجلیل از تلاشگران کیفیت کشور روز پنجشنبه ۳۱ خردادماه ۱۴۰۳ با حضور دکتر بهروز ریاحی، قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت؛ مسئولین این وزارتخانه، اتاق بازرگانی و اتاق های مشترک با کشورها، برخی وزرا و مسئولین اسبق وزارت صمت و اهالی صنعت و تجارت کشور توسط باشگاه تلاشگران ارزش آفرین کیفیت کشور در محل سالن فردوسی دهکده نشاط (بنیاد شهید) برگزار شد.

در این مراسم از ارزش آفرینان حوزه کیفیت به ویژه در حوزه صنعت تجلیل شد.

دکتر آرمان زرگران، متخصص داروسازی سنتی و دانشیار دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران در این دوره از جشنواره به عنوان برگزیده حوزه سلامت موفق به دریافت نشان کیفیت دهمین جشنواره ملی تجلیل از تلاشگران کیفیت کشور شد.

تهیه کننده: