اعضای شورای مرکزی انجمن تاریخ پزشکی، داروسازی و دامپزشکی با رئیس دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران دیدار کردند

دیدار اعضای شورای مرکزی انجمن تاریخ پزشکی، داروسازی و دامپزشکی با رئیس دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران

گزارش چگونگی شکل گیری و برنامه های آینده انجمن تاریخ پزشکی، داروسازی و دامپزشکی به دکتر روجا رحیمی ارائه شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده طب ایرانی، اعضای شورای مرکزی انجمن تاریخ پزشکی، داروسازی و دامپزشکی در آستانه فرارسیدن عید مبعث پیامبر اکرم(ص) با دکتر روجا رحیمی، رئیس دانشکده طب ایرانی روز دوشنبه 16 بهمن ماه 1402 در سلامتکده احمدیه دیدار کردند.

در این دیدار که با حضور ۴ نفر از اعضای شورای مرکزی این انجمن برگزار شد، این اعضا به معرفی انجمن، چگونگی شکل‌گیری و شروع فعالیت ها و برنامه‌های آن در آینده‌ نزدیک پرداختند.

دکتر رحیمی ضمن تبریک تشکیل این انجمن، برای پیشبرد اهداف آن آرزوی موفقیت و حمایت خود را از فعالیت‌های انجمن اعلام کرد.

انجمن علمی - دانشجویی تاریخ پزشکی، داروسازی و دامپزشکی در تابستان ۱۴۰۲ در مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران تأسیس شده و هدف از تشکیل این انجمن، فراهم آوردن زمینه‌های مناسب برای فعالیت‌های علمی در حوزه تاریخ پزشکی، داروسازی، دامپزشکی و علوم مرتبط بوده است.

حامد آهن سازان، نرگس تاجیک، نفیسه شعبانی، فرانک عالم بی‌زر، سمانه عربیان از دانشجویان دکتری تاریخ علوم پزشکی دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران، مریم جمشیدپور دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران، زهرا علمدار و زهرا قهرمانی دانش‌آموختگان تاریخ علوم پزشکی دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران، اعضای شورای مرکزی این انجمن را تشکیل می‌دهند.

نویسنده: