مراسم تکریم و پاسداشت زحمات دکتر روجا رحیمی، رئیس پیشین دانشکده طب ایرانی برگزار شد
دکتر نفیسه حسینی یکتا، مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران را پیشرو و الگوساز سایر دانشکده های طب ایرانی دانست.
به گزارش سینا رسانه روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده طب ایرانی، مراسم تجلیل و قدردانی از زحمات و خدمات دکتر روجا رحیمی در دوران تصدی وی در سمت ریاست دانشکده طب ایرانی، با حضور دکتر نفیسه حسینی یکتا، مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، دکتر محمدحسین پورغریب، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، دکتر محمدحسین آیتی، رئیس دانشکده طب ایرانی، حجت الاسلام خالصی نژاد، و همچنین اعضای هیأت علمی، دانشجویان و کارکنان دانشکده، روز چهارشنبه 19 دی ماه 1403 در ساختمان احمدیه دانشکده برگزار شد.
این مراسم با نمایش کلیپی از مهم ترین فعالیت ها و دستاوردهای دانشکده طب ایرانی در زمان ریاست دکتر رحیمی و افتخاراتی که وی کسب کرده است، آغاز شد.
دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشکده الگوساز
در ادامه، دکتر حسینی یکتا با تأکید بر این مطلب که دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران، پیشانی طب ایرانی است، گفت: همان طور که در سالهای قبل شاهد بودیم، این دانشکده برگ هایی را رقم می زند که الگوی فعالیت های سایر دانشکده ها قرار می گیرد و بسیاری از رویدادهای علمی، پژوهشی و دانشجویی این دانشکده در دانشکده های دیگر کپی برداری شده است.
مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت در ادامه افزود: دکتر رحیمی به عنوان یک چهره علمی شناخته شده در سطح علوم پزشکی کشور با در دست گرفتن سکان دانشکده، همچون سنوات قبل بسیاری از "اولین" ها را رقم زد و با تعامل خوبی که دانشکده طب ایرانی با وزارت بهداشت دارد، بسیاری از پروژه های ملی با استفاده از ظرفیت های این دانشکده تحقق پیدا کرد.
دکتر حسینی یکتا حضور دکتر آیتی در سمت ریاست دانشکده طب ایرانی را نویدبخش ادامه مسیر اعتلای دانشکده دانست و افزود: دکتر آیتی با حضور در معاونت بین الملل دانشگاه و توان مدیریتی خود، منشأ اتفاقات بزرگی شدند که امید می رود با حضور ایشان در دانشکده طب ایرانی و با وجود اعضای هیأت علمی توانمند و دانشجویان باانگیزه این دانشکده، این روند ادامه پیدا کند.
دانشگاه علوم پزشکی تهران، قدمت و عظمت
در ادامه، دکتر پورغریب با اشاره به برگزاری مراسم 173 سالگی گشایش دارالفنون، گفت: از زمانی که در این مراسم شرکت کردم، حس تازه ای به دانشگاه علوم پزشکی تهران پیدا کرده ام. قدمت و عظمتی که این دانشگاه دارد، بسیار غرورآفرین است و البته که عظمت دانشگاه را نیروی انسانی آن یعنی اساتید دانشگاه، دانشجویان و کارمندان آن رقم می زنند.
در ادامه دکتر محمدخانلو، دبیر انجمن علمی دانشجویی طب سنتی ایرانی و طب مکمل از حمایت های بی دریغ دکتر رحیمی از فعالیت های انجمن قدردانی کرد و کسب مقام نخست انجمن های علمی دانشجویی مرکز پژوهشهای دانشگاه توسط این انجمن را حاصل این حمایت ها دانست.
دانشکده طب ایرانی، دارای بالاترین نمودار رشد
در ادامه دکتر حسین رضایی زاده، سرپرست مدیریت فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه، زحمات دکتر رحیمی در طی سالهای ریاست ایشان بر دانشکده و هدایت مدبرانه این کشتی در دریای پرتلاطم مشکلات را ستود و گفت: دانشکده طب ایرانی همواره جزو رتبه های برتر و دارای بالاترین نمودار رشد بوده است و این امر تنها نتیجه همدلی و همراهی تمام خانواده دانشکده است.
دستاوردهای دانشکده طب ایرانی
در ادامه دکتر رحیمی با تأکید بر نقش تمام کسانی که دانشکده طب ایرانی را به جایگاه فعلی آن رسانده اند، گفت: نام های بزرگی چون دکتر محمدرضا شمس اردکانی و دکتر رضایی زاده پیش از آنکه من سکان دار این کشتی شوم، کارهای بزرگی انجام دادند و من مسئولیت سنگینی به عهده داشتم که مسیری که این بزرگان طی کردند را به خوبی ادامه بدهم.
رئیس پیشین دانشکده طب ایرانی در ادامه به بخشی از اقدامات انجام شده در طول دوران ریاست خود اشاره کرد.
آغاز ساخت و ساز ساختمان جدید دانشکده، احداث سلامتکده گردشگری، بازسازی و بهسازی سلامتکده های احمدیه و خارک، نهادینه کردن برنامه الکترونیک سلامت در سلامتکده ها، تهیه بانک الکترونیکی نسخ خطی، راه اندازی دو انجمن فعال دانشجویی، برگزاری سمینارها و سمپوزیوم های بین المللی، و جذب نیروهای انسانی توانمند، بخشی از فعالیت های دانشکده در این دوران بوده است.
دکتر رحیمی در ادامه با گرامیداشت یاد و خاطره زنده یاد دکتر لیلا شیربیگی، معاون آموزشی فقید دانشکده، از زحمات تک تک افرادی که نقشی مؤثر در پیشبرد اهداف دانشکده داشته اند، قدردانی کرد.
در پایان این مراسم، هدایایی به رسم یادبود به دکتر رحیمی تقدیم شد.
ارسال نظر