برگزاری کارگاه کارآفرینی سازمانی در دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران

کارگاه کارآفرینی سازمانی

کارگاه کارآفرینی سازمانی در قالب دوره های حضوری آموزش ضمن خدمت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده طب ایرانی، در راستای ساختار جدید دوره های آموزش ضمن خدمت دانشگاه علوم پزشکی تهران و تأکید بر برگزاری دوره های حضوری، کارگاه کارآفرینی سازمانی با تدریس دکتر محمدرضا رستم بخش، معاون اداری و مالی دانشکده طب ایرانی، روز یکشنبه 17 تیرماه 1403 ویژه کارمندان دانشکده طب ایرانی در ساختمان احمدیه دانشکده برگزار شد.

دکتر رستم بخش با تأکید بر این مطلب که نیروی محرکه و موتور توسعه اقتصادی هر جامعه، کارآفرینان آن هستند، مشخصه های اصلی یک فرد کارآفرین را خلاقیت و نوآوری عنوان کرد.

وی در ادامه با بیان تفاوت میان خلاقیت و نوآوری، پیرامون زمینه های ظهور و بروز خلاقیت، راهکارهای افزایش خلاقیت و مفهوم نوآوری سخن گفت.

دکتر رستم بخش در ادامه، با بیان این مطلب که نگاه کارآفرین باید نگاه ارزش آفرین باشد، مبحث کارآفرینی سازمانی را به تفصیل شرح داد.

انواع کارآفرینی، عوامل مؤثر در کارآفرینی سازمانی، مفهوم فرهنگ سازمانی، ویژگی های فرهنگ سازمانی در یک سازمان کارآفرین و انواع سبک های مدیریتی از دیگر مباحثی بود که در این کارگاه ارائه شد.

نویسنده: