پیام تسلیت دکتر محمدرضا شمس اردکانی در پی درگذشت دکتر لیلا شیربیگی

دکتر محمدرضا شمس اردکانی، استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران در پیامی درگذشت دکتر لیلا شیربیگی، معاون آموزشی دانشکده طب ایرانی را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده طب ایرانی، در متن این پیام چنین آمده است:

خانواده ارجمند سرکار خانم دکتر شیربیگی

شنیدن خبر تلخ، شکننده و سنگین از دست رفتن همکار عزیز و ارجمندمان موجب غایت تأسف و تأثر گردید.

دکتر شیربیگی دانش‌آموخته خاص طب سنتی، استادی دلسوز و متعهد، همکاری با وسعت سعه صدر، از زمره اساتید برجسته طب سنتی و یار همراه صدیق دانشجویان بود که با حسن اخلاق و همراهی با دانشجویان در زمره اساتید محبوب دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران بود.

با قلبی دردناک این مصیبت سخت، ماتم تاب‌سوز، غم بزرگ و ضایعه خسارت‌بار را خدمت دانشگاهیان، دانشجویان و خانواده معزز دکتر شیربیگی تسلیت عرض می‌نمایم.

برای آن مرحوم علو درجات و برای بازماندگان صبر، سلامتی و طول عمر مسئلت دارم.

دکتر محمدرضا شمس اردکانی

تهیه کننده: