متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1402/12/14 - 14:24
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 375
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

پنجمین جشنواره مشترک روز بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه تهران برگزار شد

دکتر آرمان زرگران و دکتر میثم شیرزاد در زمره برگزیدگان حوزه فعالیت های بین المللی دانشگاه علوم پزشکی تهران قرار گرفتند.

پنجمین جشنواره مشترک روز بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه تهران

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده طب ایرانی، پنجمین جشنواره مشترک روز بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه تهران، با شعار همکاری‌های علمی برای صلح جهانی به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تهران، چهارشنبه 9 اسفند 1402 در آمفی‌تئاتر ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر سید محمد مقیمی، رئیس دانشگاه تهران، دکتر محمدحسین آیتی و دکتر الهام امین زاده، معاونان بین‌الملل دو دانشگاه، اعضای هیـأت ‌رئیسه، رؤسای دانشکده‌ها، معاونان بین‌الملل، مدیران، جمعی از اعضای هیأت‌علمی، دانشجویان و کارکنان دو دانشگاه و همچنین سفیران و مقامات سیاسی سفارتخانه‌های آفریقای جنوبی، آلمان، افغانستان، اندونزی، اسلوونی، اردن، بنگلادش، بلغارستان، پاکستان، ترکیه، چین، عربستان سعودی، کنیا و نیجریه حضور داشتند.

دکتر قناعتی در این مراسم با بیان این مطلب که دانشگاه علوم پزشکی تهران با جذب بیش از یک هزار و 900 دانشجوی بین‌الملل از بیش از 50 کشور، یکی از پیشروترین دانشگاه‌ها در منطقه است، گفت: دانش در فرهنگ ایران به ‌ویژه بعد از اسلام، نقش بسیار مهمی دارد و این سرزمین مهد دانشمندان بزرگی از جمله ریاضیدانان، فیزیکدانان و پزشکان بزرگی در عرصه دانش بوده است؛ برای مثال، یکی از مهم‌ترین این دانشمندان، ابوعلی سینا است و اگر شما به دانشگاه پاریس رفته باشید؛ مجسمه این دانشمند را می‌بینید که در زیر نامش، وی را شاهزاده پزشکی نامیده‌اند. شاهد مثال اهمیت این پزشک بزرگ، کتاب مهم پزشکی ابن‌سینا در طب به نام قانون در پزشکی (قانون فی الطب) است که تا قرن هجدهم در دانشگاه‌های غرب و شرق عالم تدریس می‌شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران همچنین با تأکید بر توجه به فعالیت‌های علمی و فرهنگی بین کشورها، این مهم را ریشه آرامش و گسترش دانش و هم‌زیستی و همکاری با یکدیگر و رسیدن به صلح و دوستی بین کشورها و فرهنگ‌های مختلف دنیا دانست.

دکتر آیتی نیز با اشاره به موضوع بین‌المللی سازی آموزش عالی که در دهه‌های اخیر به یکی از چالش‌ها و فرصت‌های مهم نظام‌های آموزش عالی جهان تبدیل‌شده و از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است؛ گفت: بین‌المللی سازی آموزش عالی از طرفی یک ضرورت و از طرفی یک فرصت است که باید به آن پرداخته شود.

معاون بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران دیپلماسی علمی را یکی از راهکارهای مؤثر برای بهبود و ارتقای روابط بین‌الملل بین کشورها دانست و افزود: دیپلماسی علمی می‌تواند اعتبار و جایگاه کشور را در سطح جهانی بالا ببرد و به حل مسائل مهمی مثل تغییرات اقلیمی، بهداشت و سلامت، انرژی و امنیت کمک کند؛ بنابراین، دیپلماسی علمی را نباید به‌عنوان یک گزینه انتخابی بلکه باید به‌عنوان یک ضرورت استراتژیک در نظر بگیریم.

در این مراسم همچنین منتخبین و برترین‌های حوزه بین‌الملل و بین‌المللی سازی دو دانشگاه در سال 1402 معرفی شدند و از برگزیدگان در گروه‌های اعضای هیأت علمی، دانشجویان بین‌الملل، کارشناسان بین‌الملل دانشکده‌ها و حوزه‌های ستادی و دانشکده برتر قدردانی شد.

دکتر آرمان زرگران، عضو هیأت علمی دانشکده طب ایرانی در زمره سرآمدان بین‌الملل دانشگاه در حوزه جذب و بازاریابی و دکتر میثم شیرزاد، عضو هیأت علمی دانشکده طب ایرانی در زمره برگزیدگان فعالیت‌های بین‌الملل دانشکده‌ها قرار گرفتند.

هم‌زمان با این رویداد، نمایشگاهی از غرفه‌های دانشجویان بین‌الملل دو دانشگاه از کشورهای آلبانی، پاکستان، تانزانیا، ترکیه، چین، روسیه، سوریه، عراق، غنا، لبنان، نیجریه و هند برای معرفی فرهنگ‌ها و آداب و رسوم این کشورها، در ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران برپا شد.

جشنواره روز بین‌الملل دانشگاه‌ علوم پزشکی تهران و دانشگاه تهران از سال 1398 تاکنون به‌ صورت مشترک برگزار شده است.

  • گروه خبری : حوزه ریاست,دستاورد علمی,طب ایرانی,تاریخ پزشکی,معاونت بین الملل
  • کد خبر : 261030
خاطره فهیمی
تهیه کننده:

خاطره فهیمی

تصاویر

تنظیمات پس زمینه
متن مورد نظر خود را جستجو کنید