متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1403/08/05 - 15:27
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 141
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

هم‌اندیشی اساتید و دانشجویان علوم پزشکی کشور

گزارش فعالیت های شاخص حوزه های مختلف دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران ارائه شد

نشست هم‌اندیشی تخصصی اعضای هیأت علمی و دانشجویان ممتاز رشته های طب ایرانی، داروسازی سنتی و تاریخ پزشکی دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.

هم‌اندیشی اساتید و دانشجویان علوم پزشکی کشور

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده طب ایرانی، نشست سه روزه تخصصی اعضای هیأت علمی و دانشجویان ممتاز رشته های طب ایرانی، داروسازی سنتی و تاریخ پزشکی با هدف ارتقای جایگاه طب ایرانی در نظام سلامت با حضور اساتید برجسته این حوزه، طی روزهای ۲ تا ۴ آبان‌ ماه ۱۴۰۳ در مجتمع شهدای سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.

در این نشست، وضعیت فعلی آموزش و پژوهش در حوزه طب ایرانی، چالش‌های پیش روی توسعه طب ایرانی، راهکارهای ارتقای جایگاه طب ایرانی در نظام سلامت کشور، و همکاری‌های بین ‌المللی در حوزه طب ایرانی بررسی شد.

دکتر نفیسه حسینی یکتا، مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت در این نشست، بر اهمیت هم‌اندیشی و تبادل نظر اساتید و دانشجویان برای دستیابی به اهداف بلندمدت طب ایرانی تأکید کرد و باتوجه به اهمیت نقش طب ایرانی در ارتقای سلامت جامعه، تقویت همکاری‌های بین‌بخشی و حمایت از پژوهش‌های نوآورانه در این حوزه را ضروری دانست.

وی با اشاره به بندهایی از برنامه هفتم توسعه که به بحث نظارت و ساماندهی طب ایرانی اختصاص یافته، ایجاد گفتمان‌های سازنده و برآمده از دل دانشگاه‌ها و دانشکده‌ها در این امر را مؤثر و کمک کننده عنوان کرد.

دکتر حسینی یکتا با بیان این مطلب که هدف اصلی آموزه های طب ایرانی، اصلاح سبک زندگی است؛ رویکرد دانشکده های طب ایرانی را بر این اصل متمرکز دانست.

در بخشی از این نشست، گزارش اقدامات شاخص دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران ارائه شد.  

ارائه این گزارش ها در حوزه فعالیت های بین الملل توسط دکتر آرمان زرگران، دانشیار گروه داروسازی سنتی دانشکده طب ایرانی، و در حوزه عملکردهای پژوهشی توسط دکتر مهرداد کریمی، دانشیار گروه طب ایرانی و معاون پژوهشی دانشکده طب ایرانی انجام شد.

تأسیس سلامتکده گردشگری طب ایرانی و مکمل از دیگر اقدامات برجسته دانشکده طب ایرانی است که دکتر روجا رحیمی، استاد گروه داروسازی سنتی و رئیس دانشکده طب ایرانی پیرامون آن گزارش داد.

در این نشست همچنین از بانک واژگان طب ایرانی رونمایی شد که در تهیه این بانک دکترمیثم شیرزاد و دکتر مهدی علیزاده، استادیاران گروه طب سنتی دانشکده طب ایرانی مشارکت داشته اند.

  • گروه خبری : حوزه ریاست,گروه های آموزشی,طب ایرانی,داروسازی سنتی,تاریخ پزشکی,معاونت پژوهشی,معاونت بین الملل,همایش
  • کد خبر : 282332
خاطره فهیمی
تهیه کننده:

خاطره فهیمی

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه