جشنواره ایده بازار ملی فناوری سلامت

با حضور وزیر بهداشت از محصولات شرکت های زیرمجموعه مرکز رشد فناوری طب و داروسازی سنتی و فرآورده های طبیعی دانشگاه علوم پزشکی تهران رونمایی شد

جشنواره ایده بازار ملی فناوری سلامت

مرکز رشد فناوری طب و داروسازی سنتی و فرآورده های طبیعی دانشگاه علوم پزشکی تهران در نمایشگاه ایده بازار ملی فناوری سلامت، دستاوردها و محصولات شرکت های وابسته به مرکز را ارائه کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده طب ایرانی، جشنواره ایده بازار ملی فناوری سلامت با محوریت داروهای گیاهی، فرآورده های طبیعی و مکمل، غذا و آشامیدنی در بخش های اصلی همتایابی تجاری، نمایشگاه محصولات فناورانه، رونمایی از محصولات فناورانه شاخص، پنل های تخصصی، و دوره های توانمندسازی و بازآموزی در روزهای 14 و 15 آبان ماه 1402، در مرکز همایش های بین المللی رازی برگزار شد.

مرکز رشد فناوری طب و داروسازی سنتی و فرآورده های طبیعی دانشگاه با حضور در این جشنواره دستاوردها، محصولات و شرکت های وابسته به مرکز را معرفی کرد.

غرفه مرکز رشد در این نمایشگاه مورد بازدید دکتر بهرام عین اللهی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی قرار گرفت و محصولات سه شرکت وابسته به مرکز با حضور وی رونمایی شد.

مراسم رونمایی از وبسایت مدی سیب، بانک اطلاعات داروهای گیاهی، شربت سودارو از شرکت برگ طلایی ایلیا، و کرم خارپاشنه از شرکت بادرنگ طب کوهستان (کرویا)، با حضور وزیر بهداشت برگزار شد.

غرفه مرکز رشد در این نمایشگاه همچنین توسط دکتر یونس پناهی، معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، دکتر حمیدرضا بنفشه، سرپرست دفتر توسعه فناوری وزارت بهداشت، و دکتر عباس حاجی آخوندی، رئیس پژوهشکده گیاهان دارویی مورد بازدید قرار گرفت.

شرکت های درمان اندیشان البرز، ژرف اندیشان نوید سلامت، مایا اکسیر سلامت نگر، یوتاب فارمد پارسیان، و کاوشگران نوین راه دارو از دیگر شرکت های وابسته به مرکز رشد بودند که در این نمایشگاه محصولات و دستاوردهای خود را به مخاطبان و بازدیدکنندگان نمایشگاه عرضه کردند.

نویسنده:

نظر خود را وارد نمایید: