متن مورد نظر خود را جستجو کنید
سرخط خبرها
  • تاریخ انتشار : 1403/09/01 - 10:49
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 138
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

امضای تفاهم نامه همکاری های مشترک مابین دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران و مرکز مطالعات طب یونانی (CCRUM) هند

رئیس واحد طب سنتی، مکمل و تلفیقی سازمان جهانی بهداشت گفت: نقطه قوت دانشگاه علوم پزشکی تهران این است که طب سنتی و طب مدرن را در کنار هم دارد.

به گزارش سینارسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده طب ایرانی، در آستانه برگزاری سمپوزیوم بین المللی چشم انداز سیاست گذاری، قانون گذاری و تنظیم مقررات طب سنتی و مکمل، نشستی با حضور دکتر سانگچول کیم، رئیس واحد طب سنتی و مکمل و تلفیقی سازمان جهانی بهداشت، دکتر محمد حسین آیتی، معاون بین الملل دانشگاه، دکتر روجا رحیمی، رئیس دانشکده طب ایرانی، دکتر آرمان زرگران، مدیر توسعه امور بین الملل معاونت بین الملل دانشگاه، دکتر ظاهر احمد، مدیرکل مرکز مطالعات طب یونانی هند، و دکتر رودابه بهرام سلطانی، معاون بین الملل دانشکده طب ایرانی، روز چهارشنبه 30 آبان 1403، در دفتر معاونت بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
در ابتدای این نشست، دکتر آیتی با بیان جایگاه حکمای بزرگی چون ابن سینا و رازی در تاریخ علوم پزشکی، پیرامون تاریخچه تأسیس دانشگاه علوم پزشکی تهران صحبت کرد و گفت: دانشگاه علوم پزشکی تهران اولین و بزرگترین دانشگاه علوم پزشکی ایران است که در سال 1985 از دانشگاه تهران جدا شد.
معاون بین الملل دانشگاه در ادامه در مورد دانشکده ها، مراکز تحقیقاتی، بیمارستان های آموزشی و تخصصی، مراکز رشد، اعضای هیأت علمی و دانشجویان، مقاطع تحصیلی و دانشجویان بین الملل و شعب بین المللی دانشگاه صحبت کرد و فعالیت ها و همکاری های بین المللی دانشگاه با سایر کشورها را شرح داد.
دکتر آیتی در ادامه پیرامون دستاوردهای علمی و تکنولوژی دانشگاه، داروها و محصولات تولید شده و جایگاه علمی و پژوهشی دانشگاه صحبت کرد.
در ادامه دکتر کیم، ضمن ابراز خرسندی از حضور در سمپوزیوم بین المللی چشم انداز سیاست گذاری، قانون گذاری و تنظیم مقررات طب سنتی و مکمل، نقطه قوت دانشگاه علوم پزشکی تهران را در کنار هم بودن طب سنتی و طب مدرن دانست و افزود: این مزیت و ظرفیت مهمی است که می تواند منجر به توسعه طب سنتی مبتنی بر علم شود.
رئیس واحد طب سنتی و مکمل و تلفیقی سازمان جهانی بهداشت در ادامه از استراتژی های جدید این سازمان در حوزه طب سنتی خبر داد و گفت: امروزه در جهان تمرکز زیادی بر روی طب های سنتی و مکمل وجود دارد و به همین دلیل یکی از دغدغه های اصلی ما پرداختن به توسعه و حمایت از طب های سنتی مبتنی بر علم است و بی شک شما می توانید سهم بزرگی از این جایگاه را داشته باشید.
در ادامه دکتر بهرام سلطانی به معرفی دانشکده طب ایرانی پرداخت.
وی پیرامون تاریخچه، اهداف و رویکردهای دانشکده سخن گفت و درمورد فعالیت ها و همکاری های بین المللی دانشکده، جایگاه پژوهشی و انتشارات دانشکده، افتخارات و دستاوردهای دانشکده و رشد جایگاه تولیدات علمی در حوزه طب ایرانی در سال‌های اخیر توضیحاتی ارائه کرد.
در ادامه، دکتر احمد شروع همکاری های مشترک مرکز مطالعات طب یونانی هند و دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران را اتفاق خوبی دانست و بر اثرات مثبت این تبادل علمی تأکید کرد.
وی در ادامه پیرامون جایگاه طب یونانی در هند، مراکز تحقیقاتی در این حوزه، پروژه های بالینی و غیربالینی، جایگاه متون طب یونانی، استانداردسازی داروهای گیاهی، برنامه بهداشت و آموزش عمومی، روش های درمانی مورداستفاده، همکاری های بین المللی، و جایگاه طب یونانی در نظام آموزشی هند سخن گفت.
در ادامه دکتر رحیمی با تأکید بر اینکه اقدامات ارزشمندی در زمینه توسعه فرآورده های سنتی در مرکز مطالعات طب یونانی انجام گرفته، زمینه همکاری مشترک بین دانشکده طب ایرانی و ccrum در خصوص فرمولاسیون و استانداردسازی فراورده های سنتی و انجام مطالعات پیش بالینی و بالینی به منظور بررسی اثربخشی و ایمنی آنها را فراهم دانست و افزود: رویکرد تلفیقی ccrum در درمان بیماریها و ایجاد کلینیک های تلفیقی از جمله در حیطه سرطان می تواند الگوی مناسبی برای پیاده سازی در ایران باشد و‌ زمینه انجام فعالیت های درمانی مشترک را فراهم کند.
در پایان این نشست، تفاهم نامه همکاری های مشترک میان دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران و مرکز مطالعات طب یونانی هند توسط دکتر رحیمی و دکتر ظاهر احمد امضا شد.
پس از این نشست، دکتر احمد از سلامتکده احمدیه و داروخانه این سلامتکده بازدید کرد.

  • گروه خبری : حوزه ریاست,طب ایرانی,داروسازی سنتی,تاریخ پزشکی,معاونت آموزشی,معاونت پژوهشی,معاونت بین الملل
  • کد خبر : 284623
کلمات کلیدی
خاطره فهیمی
تهیه کننده:

خاطره فهیمی

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه