متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1401/03/18 - 15:48
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 206
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

دکتر قناعتی: اگر مسیر طب سنتی را درست طی کنیم، بخش زیادی از هزینه های درمان را کم خواهد کرد

افتتاح مرکز تخصصی ناباروری سلامتکده طب ایرانی خارک

با هدف بهره گیری بهینه از تدابیر طب ایرانی در مشکلات ناباروری، مرکز تخصصی ناباروری طب ایرانی، با حضور دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه، دکتر نفیسه حسینی یکتا، مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، دکتر روجا رحیمی، رئیس دانشکده طب ایرانی، و دکتر صابر جباری، سرپرست اداره جوانی جمعیت وزارت بهداشت، سه شنبه 17 خرداد 1401، در سلامتکده خارک دانشکده طب ایرانی آغاز به کار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده طب ایرانی، دکتر قناعتی در این مراسم، با تأکید بر این مطلب که دانشکده طب ایرانی می بایست برنامه جامعی برای گسترش داشته باشد، افزود: مردم به طب سنتی اعتماد دارند و اگر طب سنتی در مسیر درست حرکت کند، می تواند بخش بزرگی از هزینه های درمان را کاهش دهد. ضروری است که مردم با اثربخشی طب ایرانی آشنا شوند و به ویژه در رسانه ها نتایج مثبت آن به مردم معرفی شود.
رئیس دانشگاه در ادامه بر لزوم گسترش همکاری های دانشکده طب ایرانی با سایر دانشکده ها و همچنین حضور فعالانه تر متخصصان طب ایرانی در کنگره های بین المللی و جهانی شدن این طب تأکید کرد.
دکتر قناعتی در ادامه پیشنهاد برگزاری هفته سلامت طب ایرانی در عراق را مطرح کرد و افزود: برپایی کارگاه های آموزشی طب ایرانی، ویزیت بیماران و راه اندازی داروخانه های تخصصی طب ایرانی می تواند در برنامه های این هفته سلامت قرار گیرد.
رئیس دانشگاه همچنین پیشنهاد راه اندازی کارخانه داروهای طب ایرانی را با حمایت دانشگاه علوم پزشکی تهران و همکاری شرکت های خصوصی مطرح کرد و گفت: آنچه در دنیای امروز اهمیت دارد این است که داشته های خود را برند کنیم. نباید سنتهای ارزشمند خود را فراموش کنیم و ببینیم  دیگران از داشته های ما بهره ببرند. ما باید جایگاه طب ایرانی را در دنیا ثبت کنیم. راه اندازی کارخانه داروهای طب ایرانی که به وسیله آن داروهای پرمصرف طب ایرانی با بهترین کیفیت و با استفاده از نمادهای سنتی و ایرانی عرضه شوند، گام بسیار مهم و ارزشمندی در این مسیر خواهد بود.
در ادامه دکتر حسینی یکتا، از اقبال جامعه به استفاده از تدابیر طب ایرانی در مشکلات ناباروری سخن گفت و بر لزوم رفع چالش ها و ایجاد نگاه مثبت تر و همراه تر نظام سلامت در این حوزه تأکید کرد.
مدیرکل دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت، در ادامه بخشی از اقدامات انجام شده درخصوص بهره گیری از طب ایرانی در درمان ناباروری و نتایج مثبت حاصل شده را شرح داد.
در ادامه، دکتر رحیمی با تأکید بر لزوم همراهی و تعامل بیشتر نهادهای مرتبط برای پیشبرد بهتر امور، از همکاری بسیاری از متخصصان طب نوین در حوزه زنان با متخصصان طب ایرانی و انجام مطالعات مشترک در حوزه ناباروری خبر داد.
رئیس دانشکده طب ایرانی، در ادامه نگارش 45 عنوان پایان نامه در حوزه ناباروری، تألیف 137 مقاله در این حوزه، و برگزاری اردوهای جهادی در استان های مختلف با هدف شناسایی ناباروران و ارائه آموزش های اصلاح سبک زندگی را به عنوان بخشی از فعالیت های انجام شده در این حوزه برشمرد.
دکتر رحیمی همچنین راه اندازی کلینیک های اینتگریتیو و برقراری همکاری های مشترک با متخصصان طب نوین و مراکز فعال در حوزه ناباروری را از اهداف دانشکده طب ایرانی عنوان کرد.
در پایان این نشست، دکتر قناعتی از بخش های مختلف سلامتکده خارک بازدید کرد.
در بازدید از داروخانه سلامتکده، بخشی از داروها به وی معرفی شد.
رئیس دانشگاه همچنین باحضور در یکی از مطب های سلامتکده و بخش اعمال یداوی با روند درمان بیماران آشنا شد.
توضیح اینکه سلامتکده خارک از این پس، از روزهای یکشنبه تا چهارشنبه در حوزه مشکلات ناباروری پذیرای بیماران خواهد بود.

  • گروه خبری : حوزه ریاست,سلامتکده ها
  • کد خبر : 247064
خاطره  فهیمی
تهیه کننده:

خاطره فهیمی

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه