• تاریخ انتشار : 1402/04/21 - 11:42
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 61
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

نخستین رویداد کارآفرینی سروبن با محوریت طب ایرانی و گردشگری در دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد

رویداد کارآفرینی سروبن، علاقه مندان به ایده پردازی خلاقانه و کار گروهی برای راه اندازی کسب و کارهای نوین را گرد هم آورد.

برگزاری نخستین رویداد کارآفرینی سروبن با محوریت طب ایرانی و گردشگری در دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده طب ایرانی، نخستین رویداد کارآفرینی سروبن با محوریت طب ایرانی و گردشگری به همت دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و با همکاری مرکز رشد فناوری طب و داروسازی سنتی و فرآورده های طبیعی دانشگاه علوم پزشکی تهران و با هدف شبکه سازی بین فعالان و علاقه مندان گردشگری و طب ایرانی، چهارشنبه 14 تیر 1402 در ساختمان هروی دانشکده طب ایرانی برگزار شد.

این رویداد که با حضور دکتر نفیسه حسینی یکتا، مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، دکتر حسین رضایی زاده، معاون توسعه سلامت دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، دکتر روجا رحیمی، رئیس مرکز رشد فناوری طب و داروسازی سنتی وفرآورده های طبیعی دانشگاه علوم پزشکی تهران، روز نخست خود را آغاز کرد؛ طی دو روز فرصتی برای علاقه مندان و فعالان حوزه طب ایرانی و گردشگری فراهم می کند که ایده های جدید خود را ارائه و با اصول راه اندازی استارت آپ و نحوه آماده کردن نقشه راه کسب و کار آشنا شوند.

این رویداد با سخنرانی مهندس علی پنیریان، مدیر عامل مرکز نوآوری یاس پیرامون تجربیات و خاطرات وی در مسیر کارآفرینی و روایت آنچه که در این مسیر پرفراز و نشیب پشت سر گذاشته است، آغاز شد.

وی با بیان این مطلب که در این راه از سه دانشگاه؛ دانشگاه صنعت، دانشگاه بازار و دانشگاه دانشگاه آموخته است، گفت: هدف از برگزاری این رویداد این است که مخاطبان و علاقه مندان دریابند در هر جایگاهی که هستند چگونه می توانند مسیر کارآفرینی وخلق ثروت از ایده را طی کنند.

در ادامه دکتر دیاکو عباسی، دبیر شورای راهبری گردشگری سلامت کشور پیرامون ساختارهای تولید محصول در صنعت گردشگری، و پیش زمینه های ایجاد ارزش و ثروت سازی در این صنعت سخن گفت.

وی با بیان این مطلب که فرآیند تولید محصول و کسب درآمد در صنعت گردشگری کاملا منحصر به فرد و نیازمند ملاحظات خاص است، گفت: تفاوت فرآیند تولید محصول در صنعت گردشگری با دیگر صنعت ها این است که جنس این فرآیند از جنس تجربه است و ماهیت فرهنگی، اجتماعی و زیست بومی این صنعت، آن را پیچیده می کند

دکتر رضایی زاده سخنران بعدی این رویداد بود که در ابتدا پیرامون تجربه متفاوت نسل های مختلف در ورود به عرصه کسب درآمد سخن گفت و با بیان تفاوت دانشگاه های نسل یک، دو، سه و چهار بر ضرورت توجه به آینده شغلی و فراهم سازی بسترهای بهره گیری از دانش در مسیر خلق ثروت در دانشگاه ها تأکید کرد.

وی در ادامه با اعلام این خبر که دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت درنظر دارد مجموعه رویدادهای کارآفرینی با محوریت های مختلف برگزار کند، گفت: درنظر گرفتن ساختار استارت آپی برای این رویداد با این هدف بود که ما به دنبال سرعت، تغییر، انعطاف و به روز بودن هستیم. باید با قدرت تحلیل از نیازهای جدید و از فضای جدید کسب و کار استفاده کنیم. عرصه گردشگری سلامت ظرفیت بسیار بزرگی برای خلق ارزش و ثروت دارد.

راحله میلادی، مدیرعامل شرکت بنتا و تسهیل کننده رویداد، در ادامه به تفصیل پیرامون چگونگی برگزاری این رویداد، نحوه ارائه ایده و روند انتخاب ایده ها، تشکیل گروه های کاری، برگزاری کارگاه ها و درنهایت به داوری گذاشته شدن ایده ها و جذب سرمایه گذار و راه اندازی استارت آپ سخن گفت.

در ادامه ایده های اولیه توسط ایده پردازان در قالب ارائه های یک دقیقه ای بیان شد که به رأی گیری و انتخاب شش ایده برتر و تشکیل گروه های کاری منجر شد

این رویداد در بعدازظهر روز نخست، با برگزاری هم اندیشی معاونان و مدیران دانشگاه های علوم پزشکی کشور با موضوع بررسی ظرفیت‌ها، فرصت‌ها، چالش ها و امکانات موجود در شهرهای مختلف در حوزه گردشگری سلامت ادامه پیدا کرد.

دکتر حسینی یکتا، در این هم اندیشی با بیان این مطلب که تأکید بر اهمیت موضوع گردشگری سلامت در جلسه با اعضای هیأت رئیسه دانشگاه ها، تعامل نزدیک با وزارت گردشگری و تشکیل کمیته مشترک دفتر طب ایرانی و وزارت گردشگری، از اقدامات زیرساختی در این حوزه بوده است، گفت: بیش از یک سال است که دفتر طب ایرانی بر روی این موضوع متمرکز شده است چرا که اقبالی که دنیا به گردشگری و طب های سنتی دارد، پرداختن به این مقوله را ضروری می کند.

مدیرکل دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت در ادامه افزود: ما ممکن است در عرصه گردشگری سلامت در طب نوین امکان رقابت با کشورهای دیگر را کمتر داشته باشیم اما در طب سنتی ما داشته ای داریم که تنها متعلق به ماست و می توانیم به خوبی در این عرصه سرمایه گذاری کنیم.

رویداد کارآفرینی سروبن طی دو روز برگزاری در سه محور کارآفرینی، طب ایرانی و مکمل، و گردشگری به همگرایی دانش و تجربه، شبکه سازی و هدایت ایده های نوآورانه پرداخت.

  • گروه خبری : حوزه ریاست,همایش
  • کد خبر : 241182
خاطره فهیمی
تهیه کننده:

خاطره فهیمی

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات قالب