ابلاغ پیام تشكر وزیر بهداشت به خانواده‌ طب ايرانی برای تلاش در مقابله با بيماری كرونا

دکتر محمدرضا شمس اردکانی، مشاور وزیر و مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت در نامه ای پیام تشکر دکتر نمکی، وزیر بهداشت را به دکتر رضایی زاده، رئیس دانشکده طب ایرانی ابلاغ کرد.

درمتن این نامه آمده است:

جناب آقای دکتر رضایی زاده

رئیس محترم دانشکده طب ایرانی

باسلام و تحیت

اینک که توانمندی میراث کهن طب ایرانی برای مقابله با پاندمی بیماری کرونا ویروس به یاری طب نوین آمده است و قابلیت آن در کمک به پیشگیری و بهبود بیماران بر کسی پوشیده نیست، نقش تأثیرگذار حضرتعالی در این جهاد علمی برای تجلی ظرفیت پزشکی ایرانی، سزاوار تحسین و شایسته­ی تقدیر است. از این رو برخود فرض می دانم از تلاش اساتید، فرهیختگان وهمکاران خود در دفتر طب ایرانی و مکمل سپاسگزاری نمایم که همچون گذشته در بزنگاه نیاز ملی به همدلی و اتحاد علمی و عملی، کمر همت بستند تا نظام سلامت فرصت بهره برداری از ظرفیت های طب ایرانی را که نضج یافته از تمدن اسلامی و تجربیات علمی دانشمندان این سرزمین است، از دست ندهد و با وجود چالش های بسیار در بخش های مختلف، بتواند همچنان ماندگار، افتخارآمیز، امیدبخش، زاینده و برانگیزنده­ی روحیه اعتماد به نفس ایرانیان باشد. ما بر این باوریم که هر گام موفقیت آمیز به پشتوانه­ی اهتمام فرهیختگان بلند همت این سرزمین که با تلاشی مجدّانه و مؤمنانه در مسیر اعتلای آرمان های والا می کوشند، محقق می گردد. بی شک توجه و تشکر مقام محترم وزارت بهداشت ازتلاش حوزه طب ایرانی در زمینه­ی مقابله با بیماری کووید 19، موجب امیدواری و دلگرمی این خانواده است. یقیناً دفتر طب ایرانی در آینده نیز به خدمات بی دریغ شما در این حوزه نیازمند خواهد بود و موجب افتخار و مباهات است که این دفتر همچنان ازهمیاری شما برخوردار باشد.

سربلندی و توفیق روزافزون حضرتعالی را در مسیر خدمت به کشور عزیزمان ایران از خداوند متعال خواستارم.

دکتر محمدرضا شمس اردکانی

مشاور وزیر و مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل