کنفرانس بین المللی آن لاین طب تلفیقی و اقدامات بالینی بالاترین میزان مخاطب را جذب کرد

به گزارش روابط عمومی دانشکده طب ایرانی، نخستین کنفرانس بین المللی آن لاین طب تلفیقی و اقدامات بالینی با موضوع طب تلفیقی و کووید ۱۹، روز شنبه ۱۰ خرداد ۹۹ به میزبانی دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران و همکاری ۱۴ مرکز داخلی و خارجی برگزار شد.

در این راستا دکتر آرمان زرگران، دبیر علمی کنفرانس و معاون بین الملل دانشکده طب ایرانی در مورد آمار و اطلاعات این رویداد علمی چنین گفت: برنامه علمی این کنفرانس مشتمل بر ۱۵ سخنران مدعو، ۷ سخنرانی پذیرش مقاله و ۱۲ ارائه پوستر الکترونیک توسط متخصصان و استادان برجسته حوزه طب سنتی و تلفیقی از پنج قاره آسیا، اروپا، آمریکا، آفریقا و استرالیا انجام پذیرفت. تعیین ارائه ها و پذیرش مقالات طی فعالیت مستمر کمیته علمی همایش طی مباحثات فشرده در فضای مجازی و همچنین دو جلسه آن لاین در قالب زوم انجام گرفت. برای شرکت کنندگان نیز لینک ثبت نامی تعیین شده بود که به وسیله آن بانک داده از علاقه مندان به این حوزه تشکیل شود که در مجموع بالغ بر ۸۰۰ نفر از ۳۱ کشور تا پیش از شروع کنفرانس در آن ثبت نام کرده بودند. اما در طول همایش آمار شرکت کنندگان از این نیز بالاتر رفته و ۸۶۱ نفر فقط در پلتفرم زوم از برنامه دیدن کردند (در قالب ۱۹۹۱ بار ورود) و با این آمار طبق گزارش زوم، این کنفرانس رکورد بازدید برنامه های آن لاین زوم دانشگاه را به خود اختصاص داد. همچنین در قالب های دیگر زنده پخش این برنامه نیز ۸۶۱ نفر بازدید ثبت شد. در مجموع ۱۶۷۶ نفر از سراسر دنیا در این کنفرانس حضور داشته اند که آمار قابل توجه و بسیار ارزشمندی است.

دکتر زرگران همچنین افزود: دستیابی به این موفقیت حاصل تلاش شبانه روزی تعداد زیادی از همکاران در دانشکده طب ایرانی به ویژه خانم شکالیو، آقای آهن سازان و آقای جهرمی؛ در ستاد معاونت بین الملل دانشگاه به ویژه آقایان دکتر معماری و شریعت و نیز خانم دکتر حاج علی عسکری و مهندس عبداللهی و در دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت به ویژه مهندس رفیعی بوده است و با حمایت همه جانبه استادان ارجمند و مسئولان ذیربط همچون دکتر شمس اردکانی، دکتر کردی و دکتر ضیائی محقق شد. همچنین نقش پررنگ همکاران هیأت علمی دانشکده در شکل گیری قالب علمی برنامه ستودنی بود.

دبیر علمی کنفرانس همچنین از بازخورد بسیار خوب برنامه در پیام های تبریک و تشکر دریافتی از شرکت کنندگان در فضای مجازی یاد کرد و اعلام کرد با موافقت مسئولان ۱۴ مرکز همکار در برگزاری این برنامه و باتوجه به موفقیت چشمگیر کنفرانس نخست، مقرر شده است ادامه این مجموعه کنفرانس ها در قالب برنامه مشترک این مراکز ادامه پیدا کند.